Mancini Adebayor'un biletini kesti!

Manchester City Menajeri Roberto Mancini Emmanuel Adebayor konusunda net açıklamalarda bulundu.

Galatasaray'ın transfer listesinde olduğu iddiaları sadece Türk spor basınında değil Ada basınında da yüksek sesle konuşulmaya başlanan Emmanuel Adebayor hakkında Manchester City'in menajeri Roberto Mancini önemli bir açıklamanın altına imza attı.

Community Shield'de Manchester United ile oynanan maçtan mnce bir açıklama yapan Mancini, Adebayor ve Bellamy'in bu sezon planları arasında olmadığını belirtti. Adebayor ve Bellamy'i kadrosunda düşünmediğini açıklayan Mancini, "Kararımı yönetime bildirdim." diyerek topu bir anda City yöneticilerinin üzerine attı.

Atletico Madrid'den Sergio Agüero'nun transfer edilmesi ve Carlos Tevez'in takımda kalmaya ikna edilmesiyle takımdaki forvet sayısı Dzeko ve Balotelli ile birlikte 4'e yükselen Manchester City'de Bellamy'in yeniden Cardiff'e dönmesi ve Adebayor'un da satılması ya da kiralanması gündemde...

Yüksek bonservis bedelinden dolayı Adebayor'u kiralamak için City'e ile masaya oturmayı planlayan Galatasaray, Togolu oyuncunun haftalık 160 bin poundluk ücretinde de indirime gitmesini bekleyecek.

Galatasaray'ın dirsek temasında olduğu Adebayor için Tottenham da devreye girdi. Menajer Harry Redknapp'ın ısrarla transfer edilmesini istediği Adebayor için girişimlere başlayan Tottenham, Togolu oyuncunun olası transferi halinde Rus yıldız Roman Pavlyuchenko'yu takımdan gönderecek.

Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları