Mancini, A2'ye gönderdi!..

Galatasaray'da forma şansı bulamayan 2 yabancı, A2 Ligi 1. Klasman Grubu'nda İstanbul BB ile yapılan A2 maçında forma giydi.

Galatasaray A2 Takımı, A2 Ligi 1. Klasman Grubu 8. Haftası'nda İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile karşılaşırken, karşılaşmada A takımda şans bulamayan isimler şans buldu.

Sarı-kırmızılıların A2 Takımı'nda yabancı oyunculardan, yıldız adayı olarak gösterilen Lucas Ontivero ve şu ana kadar hayalkırıklığı olarak nitelendirilen Guillermo Burdisso yer alırken, iki isim de iyi bir performans ortaya koydu. Galatasaray'ın gollerini, Guillermo Burdisso ve Lucas Ontivero ile birlikte, Rizespor kafilesinde de yer alan Berk İsmail Ünal attı.

Öte yandan karşılaşmada uzun süren sakatlığından dönen Hamit Altıntop ve kaleci Aykut Erçetin de şans buldu.

MANCINI A2'DE OYNATACAK!..

Teknik Direktör Mancini'nin, A takımda oynatamadığı yabancı oyuncuları artık A2'de oynatarak maç kondisyonlarını kazanmaları için böyle bit yola başvuracağı ifade edildi. Öte yandan İtalyan hocanın, hazır olmadığını kaydettiği Burdisso'nun performansını da bu karşılaşmalara ele alacağı kaydedildi.

Galatasaray'ın Tokatspor ile oynadığı Türkiye Kupası mücadelesinde forma giyen iki Arjantinli'den Ontivero performansı ile alkış alırken, Burdisso ise göze girememişti. Sarı-kırmızılıların Antalyaspor ile 2-2 berabere kaldığı Antalyaspor karşılaşmasında da oynayan 25 yaşındaki stoper eleştirilerin odağında kalmıştı.
Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları