Maicon, Galatasaray'da kariyerinin zirvesine çıktı

Galatasaray'ın Brezilyalı savunma oyuncusu, ligde çıktığı 7 maçta 3 gole imza atarak kariyerinin en yüksek gol rakamını egale etti. Porto formasıyla ligde 2011-2012 sezonunu 20 maçta 3 golle tamamlayan Maicon, Galatasaray'da henüz 7 maçta bu rakama ulaştı

Galatasaray'ın tecrübeli savunma oyuncusu Maicon Pereira Roque, sarı-kırmızılı formayla oldukça başarılı bir performans ortaya koyarken, kariyerinin en yüksek gol rakamını da henüz sezonun başında egale etti.

Sarı-kırmızılı formayla ligin geride kalan 7 haftasına 3 gol sığdıran Brezilyalı yıldız oyuncu, bu alanda kariyer rekoru kırmanın eşiğine geldi.

Galatasaray'ın ligde oynadığı 7 maçta da 90 dakika sahada kalıp, 3-1 kazanılan Osmanlıspor maçında 1, 3-2 kazanılan Kardemir Karabükspor karşılaşmasında ise 2 gole imza atan Maicon, Porto'daki 2011-2012 sezonu performansını şimdiden yakaladı.

Portekiz Ligi'nde 2011-2012 sezonunu 20 maçta 3 golle tamamlayan Maicon, Süper Lig'de bu rekorunu 7. hafta sonunda egale ederken, oyuncunun gelecek haftalarda bulacağı her bir gol kariyer rekoru olarak hanesine yazılacak.


Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları