Madridli oyuncuları takibe aldı!

Fatih Terim, Real Madrid analizlerinde ipin ucunu sıkı tutuyor. İmparator, Los Galacticos’un yıldızlarının ülkelerinin formalarıyla oynadığı maçları da takibe aldı...

Fatih Terim, Real Madrid maçları öncesinde rakibi incelerken en ufak ayrıntıları bile kaçırmamak için ince eleyip sık dokuyor. 3 Nisan’da Madrid’de oynanacak ilk karşılaşma öncesinde Los Galacticos’un yıldızlarla dolu kadrosunun La Liga, Kral Kupası ve Şampiyonlar Ligi maçlarını ekibiyle beraber izleyen ve notlarını alan Fatih Terim, milli maçları da takibine aldı.

Başta İspanya Milli Takımı olmak üzere tüm oyuncuların ülkelerinin formalarıyla Dünya Kupası Grup Elemeleri’ndeki maçlarını izleyen Terim, raporlarını da büyük ölçüde hazırladı.

ZORLU PERİOD BAŞLIYOR

Milli maçlar için verilen ara sonrasında 15 günde başta 2 Real Madrid maçı olmak üzere toplam 5 kritik karşılaşmaya çıkacak olan sarı-kırmızılılarda Fatih Terim de oyuncularına hazırladığı raporları vererek sürece adapte edecek.

Real Madrid’in attığı her adımı oyuncularına görüntülerle anlatacak olan İmparator, her oyuncuya ayrıca kendi mevkisinde oynayan rakiplerinin de artılarını ve eksilerini anlatacak. Bu yüzden milli maçları da izleyen Terim ve teknik ekibi, herkesin kısa tatiller yaptığı dönemde Florya Metin Oktay Tesisleri’nde adeta kamp kurarak son sürat çalışıyor.
Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları