Madrid'in ikinci adamından G.Saray...

Şampiyonlar Ligi'ndeki rakibimiz Real Madrid'in yardımcı antrenörü Aitor Karanka, mücadele ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Real Madrid'in yardımcı antrenörü Aitor Karanka da Galatasaray ile oynanacak Şampiyonlar Ligi çeyrek final ilk mücadelesi öncesinde açıklamalarda bulundu.

Galatasaray'ın önemli isimlerden kurulu bir takım olduğunun bilincinde olduklarını belirten Karanka, "Rakibimizi duyduğumuzda, ne kadar potansiyeli olan oyunculardan oluşan bir takım olduğunu ve bunun bizim için tehlikeli olabileceğini düşündük. Eğer onları başkalarından ayıracak bir şey varsa, o da sahaya koydukları direnç. Siz de onlara karşı aynı direnci göstermelisiniz. Açık konuşmak gerekirse, bizim de muhteşem oyuncularımız var ve bunu sahada da gösteriyorlar. Umarım bu isimler dengeyi bizim lehimize değiştirebilir" dedi.

"ÇOK KALİTELİ İSİMLERİ VAR"
Galatasaray'a karşı yüksek konsantrasyonla oynamaları gerektiğini belirten yardımcı antrenör, "Bizim için zorlu mücadeleler olacak. Drogba ve Burak ile kontra ataklarda, Hamit Altıntop ile uzaktan şutlarda bir hayli etkililer. Sneijder de var... Bu isimler çok iyi oyuncular. Konsantrasyonumuzu bir an bile elden bırakmamalı ve aşırı özgüvenin kurbanı olmamalıyız. Bu tarz maçlarda önemli olan 'Galatasaray'ın önemli oyuncuları var, hiçbir zaman dikkatimizi dağıtmamalıyız' şeklinde düşünmek olacak. " ifadelerini kullandı.

"TÜRK OYUNCULAR HER ŞEYİNİ VERMEK İÇİN OYNUYOR"
Bernabeu'da iyi bir skor almalarının önemli olduğunu belirten Karanka "Bernabeu'daki ilk maç farklı olacak. Buradaki insanlar için özel bir gece olacak. Umarım 12 yıl önce yaşanan gecenin aynısı olur ve bizi başarıya götürecek skoru elde ederiz. Galatasaray her şeyini sahaya veren bir takım. Türk oyuncular, taraftarları gibi, her dakika sahaya her şeyini vermek için oynuyor." yorumunu yaptı.

"O ZAMAN JARDEL VARDI, ŞİMDİ DROGBA VAR"
Karanka G.Saray'ın şu anda elindeki kadronun, sarı-kırmızılıların kendilerine karşı Süper Kupa'yı kazandığı sezondaki kadrosuna benzediğini belirtirken, "O zaman Jardel vardı, şimdi de Drogba var. Müthiş isimler ve oynadıkları takımlar da iyi bir referans veriyor. Tabii eskiden Jardel, Popescu ve Hagi gibi tecrübe olarak çok ileride olan isimleri vardı. Süper Kupa'yı Monaco'da bizden aldılar ve biz de bunu bir uyarı olarak algılayarak, ders aldık. Bu maça daha kontrollü çıkacağız, çünkü onların bizi önceden yendiğinin farkındayız." şeklinde konuştu.

"STADYUMDAKİ ATMOSFER AKLIMA KAZINDI"
Galatasaray'ın tarihindeki bir diğer çeyrek finalde Real Madrid'e karşı Ali Sami Yen'de 2-0'dan geri gelerek 3-2 kazandığı karşılaşmaya da değinen çalıştırıcı maçtaki atmosferi şu şekilde anlattı; "O maçtan aklıma kazınan tek şey stadyumdaki atmosfer. Maç öncesinde bu tarz bir atmosfer olacağının farkındaydık ancak bu derecede olacağını düşünmüyorduk. Soyunma odası insanların zıplaması nedeniyle titriyordu. Ancak maç çok iyi başladık ve 2-0 da öne geçtik. Ancak devre arasından sonra stadyum onları ayağa kaldırdı ve bizim de rahatlamamız onların parti yapmasını sağladı. Devre arasında maç tamamen kontrolümüzde olduğu için oynamaya devam etmek istiyorduk. Ancak 25 dakika sonrasında bir an önce bitsin istedik, çünkü onları durdurmanın bir yolu yoktu. Sonrasında Madrid'te ikinci maçta müthiştik"



Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları