"Maçtan önce 1 puan verseler ..."

Süper Lig'de oynanan ve 1-1 berabere biten Galatasaray - Gaziantepspor maçından sonra Gaziantepspor teknik direktörü Hikmet Karaman değerlendirmelerde bulundu.

Spor Toto Süper Lig'in 14. haftasında Gaziantepspor'un deplasmanda Galatasaray ile 1-1 berabere kaldığı maçın ardından Gaziantepspor teknik direktörü Hikmet Karaman açıklamalarda bulundu.

Karaman açıklamasında ilk olarak, "İyi bir maç oldu, mücadele gücü yüksek. Tabi Galatasaray iyi takım. Daha deneyimli ve pas hatası az bir takım. Deplasmanda hem de ligde şampiyonluk adayı takıma karşı cesaretli oynadık. Zaman zaman zor anlar da yaşadık. Özellikle ilk devrenin son 7-8 dakikası. İkinci yarı golü bulduk ama şanssızlıklar var. Top 5-6 dakika dışarı çıkmadı, oyuncu değiştiremedik. Galatasaray'ın riskli oyunu var, önde basan, hücumu düşünen; ama maalesef oyuncu değiştiremedik ve golü yedik. Aslında 10 kiş kalan takıma karşı hücum gücümüzü gösterebilirdik. Galatasaray'a Şampiyonlar Ligi'nde başarılar diliyorum. İnşallah Türkiye'nin gururu olurlar." dedi.

Sonuçtan memnun olup olmadığı sorulan tecrübeli hoca, "Maçtan önce deplasmanda Galatasaray'dan 1 puan verseler cebimize koyarız. Maça baktığımız zaman oyuncular fiziksel olarak, bireysel olarak başa baş mücadele oluyor. Zihinsel olarak yaşananlardan sonra mutluyuz. Gaziantep şehrine moral motivasyon verdik." şeklinde cevap verdi.
Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları