Lucescu İstanbul'a neden geldi?

Geçtiğimiz hafta sonu İstanbul'a gelen ve G.Saray ile görüştüpü yönünde spekülasyonlar yapılan Mircea Lucescu, yaptığı seyahatin nedenini açıkladı.

-WEBASLAN DIŞ HABERLER- Galatasaray'da Roberto Mancini'nin geleceği ile ilgili yaşanan belirsizliğin ardından yeni teknik direktör için en ciddi aday olarak gösterilen Mircea Lucescu, geçtiğimiz hafta İstanbul'a yaptığı seyahat ile ilgili Ukrayna basınına açıklamalarda bulundu.

İstanbul'a gelmesinin sebebinin Galatasaray ile görüşmek olmadığını belirten tecrübeli teknik adam, Donetsk'ten bir süre uzaklaşmak istediğini söylerken, "Ben ve eşim, Ukrayna'daki gergin atmosferden bir süre uzak kalmak için İstanbul'a gittik, gerçek bu. Oradaki önemli yerleri, camileri gezmek, görmek istedik. 1,5 gün İstanbul'da kaldım ve geri döndüm. Tabii benim İstanbul'a gitmem birçok değişik yoruma neden oldu. Ancak ben yine İstanbul'a gitmek istersem, giderim. Bu söylentiler benim Türkiye'ye, güzel İstanbul'a gitmemem için bir neden oluşturmuyor" ifadelerini kullandı.

Galatasaray ile görüşmeler yaptığı yönünde spekülasyonlar olan sarı-kırmızılıların eski teknik direktör ile iglil, geçtiğimiz hafta Ukrayna'da yaşanan iç savaş nedeni ile takımından ayrılmak istediği yönünde haberler yer aldı. G.Saray'ın Mircea Lucescu'ya teknik direktörlük için yıllık 5 milyon euroluk bir teklif yaptığı iddia edilmişti.
Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları