Londra'da biletler kesildi! 7 yolcu!

İngiltere Premier League takımlarından Chelsea'de sezon sonunda 7 futbolcunun bileti kesilecek. Bu isimler arasında kimler yok ki...

İngiltere Premier League'de son yılların en kötü sezonlarından birini geçiren Chelsea'de sezon sonunda takımdan ayrılacak olan oyuncular da yavaş yavaş belli olmaya başladı. Villas Boas ile de sezon sonunda yollarını ayırması beklenen Chelsea'de Didier Drogba, Florent Malouda, Michael Essien, Paulo Ferreira, Jose Bosingwa ve Salomon Kalou'nun bileti kesilecek.

Önümüzdeki sezon yeniden yapılanmaya gidecek olan Chelsea'de Romelu Lukaku'nun da gözden çıkartılması ise çeşitli tartışmaları beraberinde getirdi. Portekizli genç teknik adam Villa Boas'ın Fernando Torres ve Didier Drogba'nın vasat performansına rağmen forma şansı vermediği ve çoğu kez de maç kadrosuna almadığı Romelu Lukaku hakkında büyük rest menajeri Christophe Henrotay'dan geldi.

Lukaku'nun Chelsea'de forma giyememesinin neden kaynaklandığını bilmediklerini ifade eden Henrotay, "Boas'ın kararlarını burada eleştirmek istemiyorum ancak birilerinin çıkıp oyuncumun neden forma giymediğini açıklaması gerekiyor. Lukaku'ya önümüzdeki süreçte de Chelsea'de forma şansı bulamazsa biz de bu duruma bir çözüm bulmak durumundayız. Gelen bazı teklifler var ve bu teklifleri Chelsea yönetimi ile paylaşabiliriz. Şu anda hiçbir görüşme yapmadık ancak süreç bu şekilde devam ederse bazı şeylere mecbur kalabiliriz" ifadelerini kullandı.

Chelsea, sezon başında Belçikalı genç yıldız Romelu Lukaku'yu transfer edebilmek için kasasından 18 milyon pound çıkartmıştı.
Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları