Liverpool kaynak arayışında!

Galatasaray'ın Wesley Sneijder transferindeki en büyük rakibi olan Liverpool'un yeni planları var.

Galatasaray'a transferi arap saçına dönen Wesley Sneijder'in, İngiltere'den uzun dönem takipçisi Liverpool'a transfer olabilmesi için yeni bir yol bulunduğu iddia ediliyor.

Liverpool menajeri Brendon Rodgers son olarak Wesley Sneijder'in bütçelerine uygun bir oyuncu olmadığını açıklamıştı. The Sun'ın haberine göre; Hollandalı yıldızın transferine kaynak yaratmaya uğraşan Merseyside ekibi, Uruguaylı defans oyuncusu Sebastian Coates'i göndererek bu sorunu çözecek.

Liverpool'un 18 ay önce 7 milyon pounda Nacional'den kadrosuna kattığı 22 yaşındaki oyuncu ile Newcastle United ciddi şekilde ilgilenirken, West Bromwich'in de oyuncuyu uygun bir bonservis bedeliyle kadrosuna katmak için çalışmalara başladığı ifade ediliyor.

'Kırmızılar' kış transfer döneminde defans oyuncusu Danny Wilson'ı Hearts'a kiralamış ve maaş ödemesinde bir düşüş sağlamıştı.

'İLK TERCİHİ ADA' VURGUSU!

Haberde ayrıca, Wesley Sneijder'in Galatasaray'dan gelen teklifi bekllemede tuttuğu ve ilk tercihinin Ada'nın büyük kulüplerinden biri olduğu vurgulanıyor.

Ara transfer döneminin gözde oyuncularından biri haline gelen Wesley Sneijder son yaptığı açıklamalarda, "Hayatımı değiştirecek büyük bir karar alacağım. 31 Ocak'a kadar sürem var" ifadelerini kullanmıştı.
Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları