Listenin ilk 3'ünde...

İspanya'nın en çok izlenen programlarından Punto Pelota'da, Atletico Madrid'in listesindeki üç golcüden birinin Galatasaraylı Burak olduğu belirtildi.

Galatasaray forması altında müthiş bir sezon geçiren Burak Yılmaz'ın, İspanya'ya olası transferi ülkede yankı bulmaya devam ediyor.

İspanya'nın en fazla izlenen spor programlarından Punto Pelota'da, Burak'ın, Arda Turan'ın formasını giydiği Atletico Madrid'in transfer listesinde olduğu savunuldu. Kolombiyalı süper golcüsü Radamel Falcao'yu sezon sonunda astronomik bir bedelle satmaya hazırlanan başkent ekibinin, üç oyuncuyu yakın takibe aldığı kaydedildi.

EN ÇOK İSTENEN İSİM OLDU

Atletico Madrid'in, Burak Yılmaz'ın yanı sıra Porto'dan Jackson Martinez ve Manchester City'den ayrılmak için gün sayan Edin Dzeko ile ilgilendiği ifade edildi. Programda, Galatasaray'ın, Şampiyonlar Ligi'nde 8 maçta 8 gol atarak değerini ikiye katlayan Burak Yılmaz'ı kolay, kolay bırakmayacağına dikkat çekilerek, üç oyuncu arasında en fazla istenen ismin milli oyuncu olduğu vurgulandı.

Bu arada Barcelona'lı taraftarlardan sonra Atletico Madridli futbolseverler de, Burak Yılmaz'dan, 3 Nisan'da oynanacak Şampiyonlar Ligi çeyrek final maçında Real Madrid'e gol atmasını istedi. Santiago Bernabeu Stadı'nda yapılacak ilk maçta Galatasaray'ı destekleyeceklerini kaydeden Atletico Madrid'li taraftarlar internet sitelerinde özellikle Burak'tan gol beklediklerini dile getirdiler.

%%HABERBANNER_1%%
Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları