Liderleri birer birer indirdi! Şimdi sıra Adana Demir'de!

Namağlup Gaziantep'in ardından Konyaspor'u da yenerek zirveden indiren Galatasaray'ın durmaya niyeti yok.

Üst üste üçüncü galibiyetini elde eden Galatasaray'da yeni hedef Adana Demirspor... Yeni bir başlangıç yapan sarı- kırmızılı takım, bu sezon liderleri koltuğundan indirmesiyle ün yaptı.

Süper Lig'in 5. haftasında namağlup lider Gaziantep Futbol Kulübü'nü ağırlayan Aslan, rakibini 2-1 yenerek zirveden aşağıya almıştı.

Geçtiğimiz hafta namağlup ve 6 haftada hiç gol yemeyen lider Konyaspor'u konuk eden sarı-kırmızılılar, yeşilbeyazlı ekibi de 2-1'lik skorla geçti ve liderlikten etti. Son bölümde gelen galibiyet sevinç yaşatırken liderlik de coşkuyu artırmıştı.

DEĞİŞİKLİK YAPACAK

Ancak Cimbom bir gün zirvede kalabildi. Sarı-kırmızılı takımın 8. haftadaki rakibi Adana Demirspor maç fazlasıyla liderlik koltuğunun yeni sahibi oldu. Şimdi bu maça konsantre olan Galatasaray, 1 Ekim'de oynanacak maçta güney takımını da yenerek zirvenin sahibi olmayı planlıyor.

Galatasaray'la puanları eşit olan Adana Demirspor, çıktığı 7 lig maçında 5 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 mağlubiyet aldı. Teknik direktör Okan Buruk'un Adana Demir maçında milli aradan da yararlanacağı için son üç haftadır değişmeyen iskelet 11'inde değişikliğe gitmesi bekleniyor.

Geçen sezon ilk 7 haftada 11 puan alan Galatasaray, Okan Buruk yönetiminde hanesine 16 puan yazdırmayı başardı. 

 
Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları