Lass'a çılgın teklif!

Galatasaray'ın transfer gündeminde bulunan Lassana Diarra'ya müthiş rakam! İşte detaylar...

Galatasaray'ın transfer gündeminde bulunan Lassana Diarra konusundaki gelişmeler İspanyol medyasında da yer bulmaya başladı.

İspanyol gazetelerinden As'ta yer alan haberde; Galatasaray'ın Lassana Diarra için Real Madrid kulübüne 8 milyon avroluk bir teklif yaptığı belirtildi. Madrid temsilcinin, değeri 20 milyon avro olan futbolcusu için daha yüksek rakamlar beklediğinin altı çizildi.

Real Madrid'den ayrılmak isteyen Lass için birçok takımdan düşük teklifler geldiği, Madrid temsilcisinin oyuncusunu elden çıkarmak için indirime gitmek zorudna olduğu kaydedildi.

26 yaşındaki oyuncu için daha önce Juventus'un 12 milyon avroluk bir teklifle Bernabeu kapısını çaldığı, Real Madrid'in ise 17 ila 20 milyon avronun altında gelen teklifleri geri çevirdiği ve kararının net olduğu ifade edildi.

Galatasaray'ın ise bu yarışa geçtiğimiz günlerde katıldığı ve görüşmeleri Real Madrid sportif direktörü Jose Angel Sanchez ile birlikte yürüttüğü iddia edildi.

Teknik direktör Fatih Terim, Lassana Diarra'yı kadrolarına katmak istediklerini ancak oyuncunun maliyetinin çok yüksek olduğunu dile getirmişti.

Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları