Kurumsallaşma, olay iddialar!

G.Saray'da Başkan Aysal'ın kurumsallaşma rüyası, sahada alınan sonuçlarla kabusa döndü. Florya yine yöneticilere teslim edildi.

Galatasaray önce Chelsea ardından Kayseri mağlubiyetleri taraftarı isyan noktasına taşırken, Fatih Terim ile yollarını ayırma sebebi olarak "Kurumsallaşma"yı gösteren Başkan Ünal Aysal, iki yöneticisi Şükrü Ergün ve Mehmet Cibara'yı Florya'da futboldan sorumlu olarak atayarak adeta"Kurumsallaşma çöktü" dedirtti. Mali işlerdeki sorumluluğu alınan ve Florya ile köprü olarak görev yapan Lutfi Arıboğan da, iki yöneticinin Florya'yı teslim almaları sonrasında adeta kızağa çekilmiş oldu.  İşte Sabah Gazetesi'nin haberine göre yaşanan problemler...

1-Hajroviç'i Aysal aldı

Roberto Mancini'nin "Takımı ben kurmadım" açıklaması sonrasında Galatasaray camiası, devre arasında transferleri peki kim yaptı sorusunun cevabını arıyor. İtalyan teknik adamın Alex Telles transferinden bilgi sahibi olduğu, stoper olarak Astori'yi istediği biliniyor. Bonservisine 4 milyon Euro veren Hajroviç'i ise Başkan Ünal Aysal'ın İsviçre'deki bir arkadaşının "Çok yetenekli, bunu al" demesi sonrasında imza attırıldığı sarıkırmızılı camiada konuşuluyor. 

2-İki milyon TL'nin hesabı

İşlerine son verilen 4 profesyonel yöneticinin görevlerinde ihmalde bulundukları iddialarına rağmen yönetimin, danışmanlık şirketiyle yaptığı anlaşma gereği kasasından 2 milyon Lira tazminat ödeyecek olması da yaklaşan Mali Kongre'de Aysal ve yönetimini zorlayacak konulardan biri. Kriz günlerinde medyadan uzak duran yönetici Sedat Doğan'ın da Londra'da Divan Kurulu üyeleriyle yaşadığı tartışma sonrasında küskün olduğu öğrenildi. 

3-Ujfalusi baş ağrısı

Devre arasında takıma ağabeylik yapması için getirilen eski kaptan Ujfalusi'nin yabancı oyuncular ve yerliler arasında yaşanan sorunları çözemediği ve büyük hayal kırıklığı yarattığı öğrenildi. Ünal Aysal'ın "Tecrübelerinden faydalanacağız" diyen Ujfalusi'ye yerli futbolcuların kırgın olduğu ve Galatasaray Başkanı'nın bu yüzden iki yöneticiyi Florya'da barışı sağlaması için görevlendirdiği öğrenildi. 

4-Kulübe manzaraları

Chelsea deplasmanında skor 2-0 iken rahat tavırlarıyla dikkat çeken ve ayaklarını uzatarak maçı takip ettiği için eleştirilen Roberto Mancini, geçmiş kariyerinde de benzer davranışları sergilemişti. Manchester City'e 44 yıl sonra şampiyonluk sevinci yaşatan İtalyan teknik adam, taraftarı önünde oynanan bir lig maçında yedek kulübesinde uykuya dalmış ve bu kare İngiliz medyasında günlerce manşetleri süslemişti.
Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları