Kura hesapları!

Şampiyonlar Ligi'nde grup eşleşmelerini belirleyecek kura çekimine 4. torbadan girmek istemeyen Galatasaray'da şimdiden kura hesapları yapılmaya başlandı.

Şampiyonlar Ligi'nde oynanacak grup maçları öncesinde çekilecek kuralar merakla beklenirken torba ve olasılık hesapları şimdiden yapılmaya başlandı. Temsilcimiz Galatasaray'ın direkt katıldığı Devler Ligi kura çekimine hangi torbadan gireceği merak konusu...

Turnuvaya eleme maçları oynamadan katılma hakkını elde eden Galatasaray 4. torbadan kura çekimine girmemek için iki takımın maçından gelecek iyi haberleri bekliyor...

GALATASARAY BASEL VE D. KİEV'E BAĞLI

Şampiyonlar Ligi grupları kura çekimi öncesinde Sarı kırmızılı takımda meraklı bekleyiş hakim. Turnuvaya üçüncü torbadan girmenin avantajını kullanmak isteyen sarı kırmızılıların istediğini alması için Ukrayna temsilcisi Dinamo Kiev ile İsviçre ekibi Basel'den birinin elenmesi gerekiyor.

Play-off turunda Romanya ekibi Cluj ile eşleşen Basel, ilk maçta rakibinine 2-1 ile boyun eğmiş ve rövanş için avantajını kaybetmişti.
Dinamo Kiev ise Almanya ekibi Mönchengladbach'ı deplasmanda 3-1 mağlup ederek gruplara kalmak için avantaj sağlamıştı.

Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları