Kulüpten Celal Ata'ya cevap!

Mersin İdmanyurdu Basın Sözcüsü Celal Ata'nın, teknik direktörü Fatih Terim'in açıklamalarına ilişkin sözlerine, Galatasaray Kulübü'nden cevap geldi.

Mersin İdmanyurdu Basın Sözcüsü Celal Ata, Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim ile ilgili olarak yaptığı açıklamalardan sonra Galatasaray Kulübü resmi internet sitesinden Ata'ya cevap geldi.

Celal Ata'nın Terim ile ilgili sözlerini kınayan sarı kırmızılı kulüp açıklamasında şu cümlelere yer verdi:

Bugün dostumuz Mersin İdman Yurdu Spor Kulübü basın sözcüsünün hocamız Fatih Terim'e ilişkin açıklamasını üzüntüyle okuduk.

Münferit bir çıkış olduğuna inandığımız ve hocamızı kendince hedef alarak prim yapmaya çalışan söz konusu yöneticinin açıklamalarını esefle kınıyoruz. Hocamız hiçbir şekilde Mersin İdman Yurdu camiasını hedef almamışken ve basın odasında olmaması gereken bir şahsı haklı olarak protesto etmişken yapılan bu mesnetsiz ve yakışıksız açıklama çok açıktır ki Galatasaray Spor Kulübü’nün kamuoyundaki ağırlığından ve Fatih Terim’in kişiliğinden yararlanarak reklam yapma çabasıdır. Bu yönetici dostumuza tavsiyemiz, kulübü için yapacağı çalışmalarla adını duyurmaya çalışması olacaktır.

Kamuoyuna duyurulur.

Galatasaray Spor Kulübü

Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları