Kritik transfer sözleri!..

Galatasaray Teknik Direktörü Roberto Mancini, Gaziantepspor mücadelesi sonrasında konuştu.

Galatasaray Teknik Direktörü Roberto Mancini, Gaziantepspor ile oynadıkları mücadele sonrasında açıklamalarda bulundu. İtalyan teknik adam, transfer yapabilmek için Dany, Riera ve Amrabat'ı göndermeyi düşündüklerini belirtirken, bir stoper takviyesi yapmayı da düşündüklerini doğruladı.

İşte Mancini'nin sözleri...

"Maçtan önce çok zor bir maç olacağını biliyorduk. Sıkıntımız son vuruşlarda, 2. vuruşlardaydı. Gol atamayınca kazanamıyorsunuz, bu şekilde berabere bitiyor. Rakibimizin de birkaç pozisyonu vardı."

"Önümüzdeki 2 gün transfer ile ilgili sıkıntıyı çözmemiz gerekiyor. Bu sıkıntıyı çözmemiz için Dany, Riera ve Nordin isimleri üzerinde yoğunlaşabiliriz. Dünya Kupası öncesinde bu isimlerin de oynaması gerekiyor."

"BİR STOPER İSTİYORUZ"

"Bir stopere ihtiyacımız olduğu ve almak istediğimiz doğru. 2 oyuncumuz da sakatlık yaşadı. Önümüzde 5 gün var ve farklı çözümler üzerinde yoğunlaşacağız."

"Maçtan önce zor bir maç olacağını biliyorduk ve beklediğimiz gibi zor geçti. Son vuruşları Antep gibi zor bir deplasmanda yapamadığınız zaman böyle bir sonuç ortaya çıkıyor."

"EN BÜYÜK SIKINTIMIZ DEPLASMANDA..."

"Bence en büyük sıkıntımız deplasmanda gol bulamamamız. Rakibimizle olan puan farkımız açıldı. Ama önümüzde 16 maçımız var. Önemli olan deplasmanda gol bulabilmemiz."

"Önümüzde Hajrovic ve Telles'in lisans sorununu çözmek için birkaç gün daha var. Bu sorun çözülecektir. Aramıza yeni katılan oyuncularla daha iyi bir seviyeye gelebiliriz. Farklı sistemler denedik. O yüzden oyunumuzu geliştirmemiz gerekiyor."

"2 TANE TALİHSİZ SAKATLIK..."

"Oyuncuya ihtiyacımız olduğunu düşünüyorum. 2 tane önem verdiğimiz oyuncu talihsiz sakatlıklar yaşadı. Bu yüzden takviyeye ihtiyacımız var. Şu anda puan farkı var. Fenerbahçe kazanırsa puan farkımız daha da açılacak. Ama mutlaka önümüze bir şans gelecek. "

"Chedjou'nun dün bir ağrısı oldu. O ağrısından dolayı da bugün oynamadı."

Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları