Kral seriye bağladı

Galatasaray'ın Spor Toto Süper Lig'in 24. haftasında Eskişehirspor ile oynayacağı karşılaşmada gözler yine son haftaların en forma isimlerinden Burak Yılmaz'da olacak.

Spor Toto Süper Lig'in 24. haftasında Eskişehirspor ile deplasmanda karşılaşacak Galatasaray'da takımın en forma isimlerinden Burak Yılmaz, gol serisini sürdürmek istiyor.

Fatih Terim tarafından Spor Toto Süper Lig'de oynanan Beşiktaş ve Bursaspor maçlarında yedek kulübesinde oturtulduktan sonra yeniden ilk 11'e girmesiyle çok başarılı bir performans sergilemeye başlayan Burak, sarı-kırmızılı takımın oynadığı son 3 lig maçında da rakip fileleri havalandırmayı başardı.

Burak Yılmaz Şampiyonlar Ligi'nde oynanan Schalke maçında da gol atarak Galatasaray'ın oynadığı son 4 resmi maçta da rakip fileleri havalandırma başarısı gösterdi.

14 golle ligde gol krallığında zirvede bulunan golcü oyuncu sarı-kırmızılı takımın son 4 resmi maçında 6 gol atmayı başardı. Golcü oyuncu Galatasaray'ın ligin ilk yarısında siyah-kırmızılı takımla 1-1 berabere kaldığı maçta da gol atma başarısı göstermişti. Aynı zamanda Burak Eskişehirspor'a karşı oynadığı son 3 resmi maçta tam 5 gol attı.

İşte Burak'ın Eskişehirspor'a karşı oynadığı son 3 maçtaki performansı:

06.10.2012 Galatasaray 1 - 1 Eskişehirspor (1 gol)
25.01.2012 Trabzonspor 4 - 1 Eskişehirspor (1 gol)
02.10.2011 Eskişehirspor 0 - 2 Trabzonspor (2 gol)

Galatasaray'ın Eskişehirspor ile oynayacağı karşılaşmada Terim'in Burak Yılmaz'ın yanında Fildişili golcü Didier Drogba'ya şans vermesi bekleniyor.

Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları