''Kral'' rakip tanımıyor!

Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'nde oynadığı maçlarda performansı ve attığı gollerle dikkat çeken Burak Yılmaz, Schalke karşılaşmasına da damga vurdu.

Şampiyonlar Ligi'nde Galatasaray'ın Schalke ile Türk Telekom Arena'da oynaadığı 2. tur ilk maçında yine Burak Yılmaz fırtınası esti.

Bu sezon Galatasaray'ın gruplarda oynadığı 6 maçta toplam 6 gol atan ve Real Madrid'in Portekizli yıldızı Cristiano Ronaldo ile gol krallığını paylaşan Burak Yılmaz, Schalke maçında yine fileleri sarmayı başardı.

Ronaldo'nun Manchester United karşılaşmasında 7 gole ulaşmasının ardından Burak Yılmaz'ı geçsede, sarı-kırmızılı golcü Schalke maçında attığı golel Portekizli'yi yeniden yakaladı. Burak Yılmaz 16 isabetli şutta 7 gol atarken, C.Ronaldo 31 isabetli şutta 7 gol kaydetti.

Öte yandan Burak Yılmaz, Schalke maçında Fildişi Sahilli golcü Didier Drogba ile gösterdiği uyumlu performansla dikkat çekti. Drogba'nın indirdiği toplara iyi koşan Burak, attığı golün yanı sıra Schalke kalesinde birçok ciddi tehlike de yarattı.

BURAK, JARDEL'İ DE GEÇTİ
Galatasaray'ın bu sezon Şampiyonlar Ligi'nde attığı 8 golün 7 tanesini Burak Yılmaz kaydetti. Burak Yılmaz böylece Şampiyonlar Ligi tarihinde Türk takımı adına bir sezonda en çok gol atan oyuncu oldu.

Burak Yılmaz'ın ardından Şampiyonlar Ligi tarihinde Türk takımları adına bir sezonda en çok gol atan oyuncu 2000-01 sezonunda Jardel olmuştu. Mario Jardel grup ve sonraki turlarda toplamda 6 gol atmıştı. Burak Yılmaz ayrıca Türk takımları adına Şampiyonlar Ligi gol krallığı sıralamasında 2.sıraya yükseldi. Hakan Şükür bu alanda 13 golle ilk sırada Burak Yılmaz 7 golle 2.sırada, Jardel, Oktay Derelioğlu ve Ümit Karan 6 golle 3.sırada yer aldı.

BURAK ATTI, GS TV YIKILDI!



Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları