Kral için geliyorlar!

Galatasaray'ın yıldız oyuncusu için Atletico Madrid'in de kapıyı çalmaya hazırlandığı iddia edildi.

Galatasaray'ın golcü yıldızı Burak Yılmaz’a İtalyan ekibi Fiorentina’dan sonra İspanya’nın devi Atletico Madrid de talip oluyor.

Madrid ekibinin, İtalyanlara göre daha ciddi bir teklifle sarı-kırmızılıların karşısına çıkacağı belirlendi. Golcüsü Falcao’yu satmaya hazırlanan İspanyolların bu boşluğu Şampiyonlar Ligi’ndeki performansını da dikkate alarak Süper Lig’in gol kralı Burak Yılmaz’la doldurmak istedikleri belirtildi. Fiorentina’nın bonuslarla beraber 15 milyon euroluk teklifine karşın, Atletico’nun daha cazip bir teklif sunacağı bildirildi. Atletico Madrid’in 15 milyon euro peşin ödeme ve bonuslarla beraber sarı-kırmızılıların karşısına 18 milyon euroluk bir teklifle çıkacağı belirtildi.

Atleticolu yetkililerin çarşamba ya da perşembe günü İstanbul’a gelerek sarı-kırmızılılarla masaya oturacağı da ifade edildi.

Önemli kararlar alınacak

Geçen yıl Avrupa Ligi’ni kazandıktan sonra İspanya’da bu sezonu üçüncü sırada tamamlayarak Devler Ligi biletini alan Madrid ekibi, son olarak Kral Kupası’nı da kazanarak altın bir sezon geçirdi. Burak Yılmaz konusunda hareketli bir haftaya girilirken, oyuncunun menajerleri Ali Egesel ve Ogan Tarhan ise bugün İstanbul’da Galatasaray yönetimiyle bir araya gelecekler. Burak’ın geleceğiyle ilgili bu toplantıda önemli kararlar alınabileceği belirtildi.

Geçen yıl Burak için 5 milyon euroluk serbest kalma ücretini Trabzonspor’a ödeyen Galatasaray, futbolcunun satışından Karadeniz ekibine ayrıca yüzde 25 pay vermek zorunda.

VİDEOYU İZLEMEK İÇİN PLAY TUŞUNA BASIN

Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları