"Konsantre olamadık"

Ziraat Türkiye Kupası 5. turunda 1461 Trabzon'a elenen Galatasaray'ın sol beki Çağlar Birinci, aldıkları kötü sonucun nedeni olarak motive olamamalarını gösterdi.

Ziraat Türkiye Kupası 5. turunda 1461 Trabzon'a elenen Galatasaray'ın sol beki Çağlar Birinci, maçtan sonra yayıncı kuruluş muhabirinin sorularını yanıtladı. 

Bu maçı kaybetmelerinin asıl nedeni olarak ilk yarıda maça yeterince konstre olmamalarını gösteren Çağlar;"İşin doğrusu ilk yarı yeterli konsantrasyonu sağlayamadık. Kendimizi maça veremedik. Bus ahay yansıdı. Rakibimizinde penaltıdan attığı gol işimizi daha da zora soktu. 1461 takımı sıradan bir 2. lig takımı değil. Bir çoğu Trabzon'la üst lig tecrübesine sahip."

İkinci yarı ise sağlam bir baskı kurduklarını ancak topun istemediğini söyleyen tecrübeli oyuncu; "Son 20 dakika yüklendik. Top istemedi. Olmayınca olmuyor. 1. golden sonra 2. golü atabilsek maç kopacaktı. Direklere takıldık. Yeterince iyi son vuruş yapamadık. Bu dakikadan sonra ahlanıp vahlanmanın lüzumu yok. Taraftarlarımızdan özür diliyoruz. Fenerbahçe derbisini kazanıp taraftarlarımıza bunu unutturmak istiyoruz."

Hafta sonu oynanacak derbi hakkında da konuşan Çağlar Birinci; "Fenerbahçe maçları hem atmosfer hem futbol olarak hep güzel olmuştur. Yine 2 büyük camia karşı karşıya gelecek. Kendi evimizde oynamanın avantajını kullanıp galip gelmek istiyoruz." dedi.

Engin Baytar'ın 11 maçlık cezasının bir futbolcu için oldukça ağır olduğunu belirten Çağlar, bu süreçte takım arkadaşlarına yardımcı olduklarını ancak cezanın fazla uzun olduğunu belirtti.
Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları