Kolo Toure'den vazgeçildi mi?

Galatasaray'ın defans için düşündüğü isimlerden biri olan Kolo Toure'ye ilgisinin sürdüğü iddia edildi.

Didier Drogba ve Wesley Sneijder transferleriyle büyük sükse yapan Galatasaray, Avrupa basınının da ilgi odağı oldu. Sarı-kırmızılıların sıradaki transferleri Dünya'nın dört bir yanında merakla beklenirken; İngiltere'de sarı-kırmızı gündem maddesi ise Kolo Toure olarak göze çarpıyor.

Galatasaray'ın Didier Drogba transferiyle birlikte bitirmeyi düşündüğü Fildişili defanstan, yüksek maaş beklentisi nedeniyle vazgeçildiği ifade ediliyordu. BBC yazarlarından Simon Austin, sosyal medyadan yaptığı açıklamada Toure'nin 'Aslan'ın listesinde olduğunu iddia etti.

Sarı-kırmızılıların yöneticisi Bülent Tulun ile görüştüğünü söyleyen Austin, Galatasaray'ın Kolo Toure ilgisinin sürdüğünü ve Tulun'un kendisine Fildişili defans oyuncusunu Haziran ayında almak istediklerini söylediğini belirtti.

Buna neden olarak 'maliyet'in gösterildiğini belirten İngiliz yazar, Tulun'un ayrıca Drogba'nın Türk Futbol tarihinin en büyük transferi olduğunu ve Şampiyonlar Ligi'ni kazanacak güçte olduklarına vurgu yaptığını ifade etti.
Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları