''Kimse işi ciddiye almıyor''

Galatasaray'ın Hollandalı yıldız oyuncusu Wesley Sneijder takım için “Geçen sezon kötü sonuçlar aldığımız dönemde bile pes etmiyorduk. Bu sezon herkes işi bıraktı” eleştirisini yöneltti.

Galatasaray'da teknik direktör değişikliği sonrası yaptığı açıklamalarıyla eski teknik direktörlerini topa tutan Wesley Sneijder'in hocası dışında takım arkadaşlarına tepkili olduğu öğrenildi. Atletico Madrid maçının ardından “İyi çalışmıyoruz. Bir taktiğimiz yok. İyi oyuncularımız var ama takım olmak zorundayız” açıklamasını yapan Hollandalı yıldız, takım arkadaşlarına da kızgın. Yerli-yabancı ayrımı yapmadan tüm takım arkadaşlarına kızgın olduğu öğrenilen Sneijder'in sahadaki kötü futbolun nedeni olarak takım olamamayı gösterdiği bildirildi. Galatasaray'da son günlerde bir hayli mutsuz olan Sneijder, geçen sezon da birçok kez böyle kötü dönemlerden geçtiklerini ancak bu yılki kadar kırılganlık göstermediklerinden şikayet etti.

KONSANTRASYON DAĞILDI

Kasımpaşa maçı sonrası açıklamaları için “Teknik direktörü kast etmedim. Sözlerim yanlış tarafa çekiliyor” diyen Hollandalı yıldız, takım arkadaşlarını kast ederken yakın çevresine takımın performansı için “Geçen sezon 4. yıldız hedefi vardı ve kötü sonuçlar aldığımız dönemde bile pes etmiyorduk. Birçok maçı son dakikalarda bulduğumuz gollerle çevirdik. Bu sezon ise takımda kimse işi ciddiye almıyor, konsantrasyon dağıldı ve herkes işi bıraktı. İdman temposu maçlara da yansıyor ve sonuçlar ortada. Bu takımın kapasitesi bu değil” eleştirilerini yaptı.



Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları