'Kim oynarsa oynasın'

Galatasaray'ın derbideki en iyi isimlerinden olan genç futbolcu Semih Kaya, mücadele sonrasında açıklamalar bulundu. İşte genç savunmacının sözleri....

Spor Süper Lig'de 11. hafta mücadelesinde İnönü'de Beşikktaş ile Galatasaray arasında oynanan maç 0-0 sona ererken, Galatasaray'ın başarılı futbolcusu Semih Kaya maç sonunda yayıncı kuruluşa açıklamada bulundu.

Genç futbolcu Semih Kaya, "Çok iyi bir karşılaşma oldu. İki takımı da tebrik ediyorum. İzleyenlere iyi bir maç seyrettirdiğimizi düşünüyorum. Deplasmanda iyi bir skor olduğunu düşünüyorum. Arkadaşlarımı tebrik ediyorum" dedi.

Beşiktaş maçında sarı kırmızılı formayla ilk kez bir derbi karşılaşmasına çıkan Semih, "Maç başlamadan önce heyacan vardı ama 5-10 dakika sonra normal bir maç gibi geldi. Rakibin Beşiktaş veya Fenerbahçe olmasının bir önemi olmuyor" ifadelerini kullandı.

Ujfalusi ile olan uyumu hakkında konuşan genç oyuncu, "Ujfalusi ile iyi bir uyum sağladığımızı düşünüyorum. Hocam da bunu gördü ve 3 haftadır beraber oynatıyor. İyi anlaşıyoruz demek ki sürekli biz oynuyoruz. İlerde Servet abi oynar, Gökhan abi oynar bunlar olabilecek şeyler. Ama şu anda biz oynuyoruz" şeklinde konuştu.

Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları