''Keşke 11 tane Ahmet Çalık olsa...''

Galatasaray Teknik Direktörü Igor Tudor, Bursaspor maçında tekmeye kafa sokan futbolcusunu göklere çıkardı.

Bursaspor maçının ilk yarısında sakatlanma pahasına tekmeye kafa sokan Ahmet Çalık, hem teknik direktör Igor Tudor’u hem de yöneticileri mest etti.

Hırvat teknik adam, Bursasporlu Faty’ye gol attırmamak için, sakatlanma pahasına topa müdahalede bulunan Ahmet Çalık’ın bu hareketinden çok etkilendi. Tudor’un, yöneticilerle yaptığı sohbette, “O sahne inanılmazdı. Attığımız 5 gol güzel ama beni en çok etkileyen, Ahmet’in fedakârlığı oldu. İşte benim istediğim futbolcu tarzı budur. Tekmeye kafa sokan futbolcuları severim. Keşke bu ruha sahip 11 tane Ahmet Çalıkım olsa” dediği belirtildi.

Yöneticilerin ise buna karşılık olarak, “İmza attığımız gün ‘Galatasaray’a bir gün kaptan olacağım’ demişti. Efsane kaptan Bülent Korkmaz’ın formasını giyiyor. Ahmet’i bu özellikleri yüzünden transfer ettik. İşte böyle Bülent Korkmaz olabilir” yorumunda bulundular.

‘Allah korudu’

Galatasaray’ın genç stoperi o pozisyonla ilgili Milliyet’e konuşarak, “Allah korudu. Tekme burnuma da gelebilirdi. Ancak şükürler olsun bu olmadı. Galatasaray formasına her geçen gün alışıyorum” dedi. Sarı-kırmızılıların yeni transferi, Bursaspor karşısında kusursuz bir mücadele ortaya koyarak teknik direktör Igor Tudor’un asları arasına girmeye aday olduğunu gösterdi.

Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları