GALATASARAY TRANSFER HABERLERİ: 3 farklı ülkeden teklif alan Kerem Aktürkoğlu, Real Sociedad'a sıcak. Galatasaray ise 10 milyon euro üzerinde ücret gelirse görüşecek.
Barış Alper Yılmaz'ı kadroda tutma kararı alan Galatasaray'da Kerem Aktürkoğlu'nun satılma ihtimali ağırlık kazandı.
Sezon içinde taraftarın acımasız eleştirilerinden bunalan Kerem, ayrılma ihtimalini düşünmeye başladı ve yeni menajeri de milli oyuncu adına görüşmelerde bulundu.
3 RESMİ TEKLİF
Kerem Aktürkoğlu'na şu ana kadar 3 resmi teklif geldiği ortaya çıktı. İspanya'dan Real Sociedad, Rusya'dan Spartak Moskova ve Suudi Arabistan'dan bir kulüp, Kerem'e teklifini iletip beklemeye geçti.
SON KARAR EURO 2024 SONRASI
A Milli Takım'la EURO-2024'te boy gösterecek 25 yaşındaki yıldız oyuncu, son kararını turnuva sonrasına bıraktı.
İSPANYA'YI DOĞRU ADIM OLARAK GÖRÜYOR
Kariyeri için İspanya'yı doğru adım olarak gören Kerem Aktürkoğlu'nun tercihinin Real Sociedad olacağı tahmin ediliyor. Başarılı kanada transferi konusunda kolaylık göstermesi beklenen sarı kırmızılılar, 10 milyon Euro'nun üzerinde gelecek teklifleri değerlendirmeye alacak.