Keita resti çekti

Galatasaray'ımızın transfer hedeflerinden biri olan Keita, şu an sözleşmesinin bulunduğu All Sadd külübüne resti çekti.

Fildişi Sahilli oyuncu, kendisini Galatasaray'a kiralamaktan vazgeçmek üzere olan, All Sadd kulübü yöneticilerine son sözünü söyledi: “Türkiye'ye gitmezsem. Burada da takıma katkı sağlayamam.”

Galatasaray’ın geçtiğimiz sezon 8 milyon 150 bin Euro bonservis bedeliyle Katar’ın All Sadd takımına sattığı Abdel Kader Keita’nın, Sarı-Kırmızılı formayı yeniden giymesi yolunda pürüz çıktı. All Sadd, daha önceden Galatasaray yöneticileriyle, Keita’yı kiralamak adına pazarlıklara başlamış, Sarı-Kırmızılılar da Abdel Kader Keita ile görüştüklerini borsaya bildirmişti. Ancak Katar kulübünün oyuncuyu kiralama fikrinden cayıp, bonservisiyle
satmaya yönelmesi, Keita’yı da oldukça huzursuz etti. All Sadd yöneticileriyle dün bir araya geldiği öğrenilen Fildişi Sahilli oyuncunun, “Ben gelecek sezon Türkiye’de oynamak istiyorum. Kendimi günlerdir bu plana göre hazırlıyorum. Bu durum içerisinde  Katar’da kalırsam, takıma da yeterince katkı sağlayacağımı zannetmiyorum. Galatasaray’a transfer olmam, herkes için en iyisi” diye konuştuğu öğrenildi.

Bu akşam netlik kazanacak

Bunun üzerine oyuncuyu satma kararını bir kez daha gözden geçiren Katar kulübüne, Galatasaray yöneticilerinin bugün akşam saatine kadar düşünmeleri için süre verdiği bildirildi. Sarı-Kırmızılılar Keita’yı All Sadd’dan 350 bin Euro’ya kiralamayı hedefliyordu.
Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları