Kazım'dan 'köpek' açıklaması

Galatasaray'ın yetenekli futbolcusu Kazım Kazım, çeşitli medya organlarında kendisi hakkında yer alan haberleri yalanladı.

Galatasaraylı Futbolcu Kazım Kazım, bazı medya organlarında, kendisi ile ilgili çıkan haberleri GSTV aracılığıyla yalanladı. Kazım, bu haberlerle ilgili hukuki haklarını kullanacağını belirtirken, "Türkiye'de son zamanlarda üzücü olaylar yaşanırken, medyada yer alan asılsız haberlere konu edindiğim için çok üzülüyorum ve herkesten özür diliyorum" ifadelerini kullandı.

“Öncelikle bunun benim için çok önemli bir röportaj olduğunu belirtmek isterim ve bunu Galatasaray Televizyonu'yla yapmayı seçtim. Son günlerde hakkımda çıkan haberleri çok büyük saygısızlık olarak nitelendiriyorum. Hem dünyada, hem Türkiye'de son zamanlarda yaşananlara baktığımızda, olanlarla kıyaslanamayacak, haber niteliği taşıyan bir şey bile değil. Büyük bir saygısızlık. Uzun süredir Türkiye'deyim ve bu tip haberlere alıştım. Şu anda Türkiye'de yaşanan olayları biliyoruz, çok ciddi  ve üzücü olaylar gerçekleşiyor. Ailemle beraber bu tip haberlere bir değer vermiyoruz, çünkü gerçekleri biliyoruz. Ancak diğer ailelere, Türkiye'deki insanlara ve halka bence saygısızlık yapılıyor. Bu tip gerçek olmayan haberlere okuyup, onlara inanıyorlar, kötü duruma düşüyorlar. Köpeğim dün takımla beraberdi, Ümit Hoca'yla, benimle oynadı. Benim dövüştürdüğüm, kavga ettirdiğim bir köpek olsa böyle bir durumda buraya gelemez. Avukatımla da görüşerek hukuki süreci başlattım, gerekli girişimlerde de bulunduk. Artık bu dakikadan sonra bu işin peşindeyim.

Şu anda Türkiye'de çok önemli olaylar yaşanıyor. Deprem oldu, çok sayıda can kaybı var. Birkaç gün önce teröristler tarafından birçok saldırı düzenlendi. Burada bana yapılan saygısızlıktan ziyade, o ailelere saygısızlık var. Sadece bu gazeteler satılsın diye saçma, asılsız haberler yapılıyor. Mehmet Topuz'la herhangi bir bağlantım da yok. Kötü insandır ya da 'Konuşmuyorum' gibi bir şey söylemiyorum, yanlış anlaşılmasın. Mehmet Topuz'la olan tek bağlantım benim internet site adresim yazıldığında onun sayfasının açılması. Onun da kötü bir insan olduğunu düşünmüyorum. Kesinlikle bana ve benden çok Türk halkına yapılan bir saygısızlık. Ben de hukuki olarak bu işin peşine düşeceğim. Hem terör saldırısı, hem de depremden dolayı bütün kaybettiğimiz kişilere Allah'tan rahmet diliyorum. Bu olaylar yaşanırken, gazetelerde yer alan bu saçma haberlere konu edindiğim için çok üzülüyorum ve herkesten özür diliyorum."
Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları