Kazım'dan alaycı yalanlama!

Sezonu Yunan ekibi Olympiakos'ta tamamlayan Kazım Kazım'ın Süper Lig'de bir takımla anlaştığı iddia edilirken; milli futbolcudan açıklama geldi...

Galatasaray'ın Yunan ekibi Olympiakos'a kiraladığı Kazım Kazım'ın Spor Toto Süper Lig ekibi Mersin İdman Yurdu'na transfer olduğuna yönelik çıkan haberlere milli futbolcudan cevap geldi.

Twitter aracılığıyla bu transfer iddiasını yalanlayan yetenekli oyuncu, bu tarz haberlere inanmamaları gerektiğini ifade etti.

Alaycı bir tavır takınan Kazım, söz konusu haberle de dalga geçti.

İşte Kazım attığı twit...


İŞTE 'COLIN KAZIM MERSİN'DE' HABERİ...

"29 yıllık özlemin ardından geçtiğimiz sezon yükseldiği Süper Lig'de tutunmayı başaran Mersin İdmanyurdu transferde harekete geçti.

Sezonun bitmesinin ardından birçok oyuncuyla yollarını ayıran Kırmızı-Lacivertli kulüp, gündemindeki futbolcularla görüşmelere başladı. Teknik direktör Nurullah Sağlam'ın raporu doğrultusunda hareket eden Mersinli idareciler, ilk olarak bonservisi Galatasaray'da olan Colin Kazım için anlaşma sağladı. Geçtiğimiz sezonun ikinci yarısında Yunan ekibi Olympiakos'a kiralanan 26 yaşındaki futbolcunun kulübüyle anlaşan Mersin'in, bu oyuncuyla da el sıkıştığı öğrenildi.

Kazım 9 maça çıktığı Yunan temsilcisinde bir kez gol sevinci yaşadı. Bu transferle ilgili önümüzdeki günlerde imzaların atılması bekleniyor."
Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları