Kazım'a en çok o üzüldü!

Galatasaray'dan Olympiakos'a transfer olan Kazım Kazım'ın ayrılığı birçok sarı-kırmızılı futbolcuyu hayrete düşürdü

Ara transfer döneminde sürpriz bir şekilde Galatasaray'dan Yunan ekibi Olympiakos'a transfer olan Kazım Kazım'ın ayrılığına en çok Brezilyalı yıldız Felipe Melo üzüldü. Kazım'a yakınlığı ile bilinen Melo'nun ardından ikinci şoku ise Fernando Muslera yaşadı. Henüz takımdaki yerini almayan Kazım'ın bir diğer yakın arkadaşı Emmanuel Eboue ise oyuncuyla yüz yüze görüşme imkanı bulamadı

Melo'nun Galatasaray'a uyum sağlamasında en büyük pay sahiplerinden biri olan Kazım, gerek antrenmanlarda gerekse boş zamanlarda başarılı orta saha oyuncusu ile sıkça vakit geçiriyordu. Felipe Melo'nun ailesiyle birlikte de iyi bir uyum yakalayan görülen Kazım ve sevgilisi sürpriz ayrılığa şaşırdı.

Attıkları gollerin ardından birbirlerine koşan ve danslar yapan Melo ile Kazım'ın görsel şöleni yarıda kalmış oldu

MUSLERA: "TAKIMIN NEŞESİ

Kazım Kazım ile en iyi anlaşan isimlerden biri de Galatasaray'ın Uruguaylı file bekçisi Fernando Muslera'ydı...

Kiralık olarak 'Komşu'ya transfer olan Kazım'ı, "Takımın en neşeli ismi. Çok pozitif ve çılgın bir insan. Bazen sabah antrenmanlarında uykulu-yorgun olabiliyorsunuz ama o saatte bile soyunma odasında bir dans ederek, bir şeyler yaparak sizi güldürebiliyor. Kişiliğinin yanı sıra futbolcu olarak da çok başarılı ve önemli bir isim. Kendisi takıma, bizlere çok yardımcı oluyor." şeklinde nitelendiren yıldız kaleci bu karara en çok üzülen bir isim olarak dikkat çekti.

İLK MAÇINA ÇIKTI


Geçtiğimiz günlerde resmi sözleşmeyi imzalayan Kazım Kazım, Pazar akşamı yeni takımındaki ilk maçını oynadı

Panathinaikos ile kıyasıya şampiyonluk yarışına giren Olympiakos'un kritik PAOK sınavında son 13 dakika sahne alan Kazım'ın yeni takımı rakibini 2-0 ile geçti.

İDMANDAN BİR GÖRÜNTÜ...


Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları