Kazakların hayran olduğu G.Saraylı...

Devler Ligi ikinci haftasında Astana ile karşılaşan takımımızda bir oyuncu rakibin beğenisini topladı.

WEBASLAN DIŞ HABERLER- Şampiyonlar Ligi'nde Galatasaray ile 2-2 berabere kalarak devler sahnesindeki ilk puanını alan Astana'da defans oyuncusu Evgeni Postnikov maçla ilgili konuştu.

Astana tarihinin Şampiyonlar Ligi'nde ilk puanını aldıkları için mutlu olduğunu belirten Postnikov; "Maçı kazanabilirdik. Özellikle ikinci yarı çok iyi oynadık. Çok pozisyon ürettik ve taraftarlarımızı mutlu ettik. Galibiyete çok yaklaşmıştık. Kabananga'nin 1-1 iken kaçırdığı pozisyon maçın kırılma anıydı. O girse maçı kazanabilirdik." dedi.

"GOLLERDE HATALIYDIK..."

Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'n de tecrübesinden bahseden oyuncu; "Rakibin bu mecradaki ilk senesi değil. Uluslararası kalitede ve tecrübede çok oyuncusu var. Buna rağmen ikinci yarı çok iyi oynadık." diye konuştu. Yediğimiz ilk golde savunmadan Bilal Kısa'nın üzerine çıkarak şut çekmesini engelleyebilirdik. İkinci golde ise o an kalecimiz topu tutamayınca top kaleye girdi." dedi.

TARAFTAR ETKİSİ

Kazak taraftarlardan da bahseden Postnikov; "Taraftarlarımız Astana Arena'da Şampiyonlar Ligi heyecanını sonuna kadar yaşattılar. Çıkardıkları seslerle rakibi tehdit ettiler ve ilk puanımızı almamıza yardımcı oldular." diye konuştu.

G.SARAY'DAN EN ÇOK KİMİ BEĞENDİ?

Galatasaray'dan en çok Selçuk İnan'ı beğendiğini belirten savunmacı; "İstanbul takımında en çok kaptanlarını beğendim. Hücumda ve savunmada çok efektif oynadı. Ataklarımızı çok iyi keserek takımını hücuma çıkardı. Selçuk'u çok beğendim."

SONUÇ ASTANA'YI MEMNUN ETTİ Mİ?

Skordan memnun olup olmadıkları yönündeki soruyu yanıtlayan genç oyuncu; "Tarihimizdeki ilk puanı aldık ama puanı aldığımız dakikaya bakarsak memnun olmalıyız ancak ikinci yarı kaçan pozisyonları düşündükçe galibiyeti kaçırdığımızı söyleyebiliriz. Yine de ilk yılımızda harika bir puan. Teknik direktörümüz Stoilov da maç sonrası mutluydu. Herkesin tek tek tebrik etti. Tecrübelendikçe daha iyi olacağız."

Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları