Kayseri'de farkımızı gösterdik! Zafer...

Galatasaray, Süper Lig'in 18. haftasında deplasmanda Kayserispor'u 3-1 mağlup etmeyi başardı.

Spor Toto Süper Lig'in 18. haftasının kapanış maçında Galatasaray, deplasmanda Kayserispor'a konuk oldu. Büyük çekişmeye sahne olan karşılaşmada Galatasaray, Kayserispor'u 3-1 mağlup etmeyi başardı.

Galatasaray, Süper Lig'de deplasmanda 4 maç aradan sonra kazandı.

Galatasaray'ın karşılaşmadaki gollerini 13. dakikada ve 19. dakikada Eren Derdiyok, 90+2. dakikada Garry Rodrigues kaydetti. Kayserispor'un golünü 52. dakikada Umut Bulut attı.

Bu sonucun ardından Galatasaray'ın Spor Toto Süper Lig'deki puanı 38 olurken, Kayserispor 30 puanda kaldı.

Galatasaray, gelecek hafta taraftarı önünde Osmanlıspor'u konuk edecek. Kayserispor ise bir sonraki hafta deplasmanda Göztepe'ye konuk olacak.

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Süper Lig'de ikinci yarının ilk karşılaşmasında takımını, son oynadıkları lig maçından 5 değişiklik yaparak sahaya sürdü. Süper Lig'de 24 Aralık'ta Göztepe ile oynanan 17. hafta maçının ilk 11'inde yer alan Gomis ve Fernando sakatlığı, Maicon da cezası nedeniyle kadroya alınmazken, Belhanda ve Linnes de yedek kulübesinde oturdu. Bu isimlerin yerine Mariano, Yasin Öztekin, Selçuk İnan, Eren Derdiyok ve Latovlevici ilk 11'de oynadı.

Galatasaray, oyunun ilk 10 dakikasında daha çok sağ kanadı kullanmaya çalışırken, Garry Rodrigues en hareketli isim oldu.




SİNAN GÜMÜŞ ÜST ÜSTE İKİ ÖNEMLİ GOL POZİSYONU YAKALADI

Oyuncu değişikliklerinin ardından karşılaşmada biraz tempo düştü. Galatasaray daha çok oyunu kendi sahasında kabul ederken, Kayserispor rakip alanda boşluklar aradı.

Mücadelenin 81. dakikasında Ryan Donk'un uzun pasına Sinan Gümüş hareketlendi. Sinan kaleci ile karşı karşıya yerden vuruşunu yaptı ancak top kaleciye çarpıp direğin az farkla yanından kornere gitti. Kullanılan kornerde açılan ortaya Sinan Gümüş vurdu ancak top direğin yanından auta çıktı.

Sinan Gümüş, 1 dakika sonra ceza sahasının çaprazında Tolga ile paslaştı. Sinan kaleci ile karşı karşıya vuruşunu yaptı ancak top yine direğin yanından auta çıktı.

GALATASARAY KONTRADAN GOLÜ BULDU! GARRY RODRIGUES SAHNEDE

Galatasaray kontratağında Badou Ndiaye orta sahayı hızlı bir şekilde geçip, Garry Rodrigures'e pasını çıkardı. Rodrigues ceza sahası içine girip çapraz pozisyondan sert bir şut çekti ve top ağlara gitti. Galatasaray 90+2. dakikada Garry Rodrigues'in golüyle skoru 3-1'e getirdi.

Mücadelenin kalan kısmında başka gol olmadı ve Galatasaray, deplasmanda Kayserispor'u 3-1 mağlup etti.

Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları