'Kaya' Fransa'ya veda ediyor!

Galatasaray'ın yeni transferi Aurelien Chedjou, Fransa'da Lille formasıyla önemli bir maçta taraftarlar ile vedalaşacak.

Galatasaray'ın Fransa'nın Lille takımından anlaşmaya vardığı ve 4 yıllık sözleşme imzaladığı Aurelien Chedjou, Fransa Ligi'nin son haftasında son kez Lille takımının formasını giyecek. Fransa Ligi'nde Şampiyonlar Ligi ve Avrupa Ligi iddiasını son haftaya kadar taşıyan Lille, aynı iddialarla son haftaya giren Saint-Etienne'i 26 Mayıs Pazar günü TSİ saat 22:00'de kendi sahasında konuk edecek.

Bu zorlu karşılaşma öncesi teknik direktör Rudi Garcia, Galatasaray'ın yeni transferi Aurelien Chedjou'nun da dahil olduğu 19 kişilik maç kadrosunu açıkladı. Chedjou için duygusal açıdan oldukça zor geçecek karşılaşmada bütün taraftarların stada akın etmesi bekleniyor. Lille iç saha maçlarını 18.086 kişilik Metropole Stad'nda oynuyor.

Teknik direktör Rudi Garcia'nın 19 kişilik Saint-Etienne maçı kadrosu şu isimlerden oluşuyor; Elana, Mouko, Basa, Beria, Chedjou, Digne, Rozehnal, Sidibe - Balmont, Gueye, Martin, Mavuba, Pedretti, De Melo, Kalou, Origi, Payet Rodelin, Roux.

Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları