Kararını verdi! İmzaladı...

Schalke 04'ün Hollandalı golcüsü Klaas-Jan Huntelaar kulübüyle sözleşmesini uzattı ve Galatasaray'a mesaj gönderdi.

İsmi Avrupa'nın dev takımlarıyla Galatasaray ile anılan Klaas-Jan Huntelaar, kulübü Schalke 04'le sezon sonunda bitecek sözleşmesini 2015 yılına kadar uzattı.

Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi son 16 turundaki rakibi Schalke'ye 2010 yılında AC Milan'dan transfer edilen 29 yaşındaki Hollandalı golcü yaptığı açıklamada, "Uzun bir düşünme sürem oldu ve bu kadarı oldukça zor verdim. Ancak Schalke'deki kulüp menajerine minnetarrım, bana düşünmem zaman tanıdı. Fakat, şimdi kararımı vermiş bulunuyorum. İçimden gelen sesi dinledim." dedi.

"Schalke'de her zaman kendimi rahat hissettim. Kulüp ve taraftarlar beni rahat hissettirdi. Şimdi olumlu işlere imza atma zamanı. Çünkü, takımımız sezonun ikinci yarısında Bundesliga'da zirveye çıkmalı. Ve elbette, Şampiyonlar Ligi'nde Galatasaray'a karşı iyi oynamalı ve şans tanımamalıyız." diyen Huntelaar, verdiği karardan dolayı büyük mutluluk duyduğunu söyleyerek sözlerine son verdi.

Huntelaaar'dan sonra konuşan Schalke 04 Sportif direktörü Horst Heldt; "Klaas'la birlikte hedeflerimize ulaşmak istiyoruz. Eğer, bu iş gelecek aya kalsaydı bizim açımızdan daha zorlu olacaktı. Bu konu birkaç aydır bizi yıpratıyordu zaten. Her şeyin sonunda, Klaas'ın tekrar sözleşme imzalamış olması ve sezonun ikinci yarısında aklı tamamen futbolda olarak sahada olması bizim açımızdan memnuniyet verici bir gelişmedir." dedi.

PSV formasıyla profesyonel olan ve daha sonra Heerenveen, Ajax gibi kulüplerde forma giyen Huntelaar, kırmızı beyazlı takımın formasıyla 92 maçta 76 gol attıktan sonra Real Madrid'e transfer ıoldu. Fazla forma şansı bulamayan Huntelaar, Milan'a geçti ve 2010/11 sezonu başında Schalke'ye transfer oldu.

Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları