Karabük'te coşkulu karşılama

Ligin 3. haftasında Karabüspor'la karşı karşıya gelecek olan Galatasaray takımı Safranbolu'da sarı kırmızılı taraftarlar tarafından coşkuyla karşılandı.

Kardemir Karabükspor ile yarın karşılaşacak olan Galatasaray, Karabük'ün Safranbolu İlçesi'nde taraftarlar tarafından coşkuyla karşılandı.

Dr. Necmettin Şeyhoğlu Stadyumu'nda Kardemir Karabükspor ile yarın karşılaşacak Galatasaray, bu akşam otobüsle Karabük'ün Safranbolu İlçesi'ne geldi. Bağlar Saray Otel'in önünde toplanan yaklaşık 150 taraftar, Galatasaraylı futbolculara sevgi gösterisinde bulunarak tezahürat yaptı. Taraftarlar cep telefonlarıyla futbolcuların fotoğraflarını çekmek için birbirleriyle yarıştı. Kafile başkanlığı yapan yönetim kurulu üyesi Abdurrahim Albayrak, taraftarlarla hatıra fotoğrafı çektirdi.

Karabük'ü çok sevdiklerini söyleyen Abdurrahim Albayrak, "Karabük bize her zaman yakın olan bir takım. İyi bir maç olacağını düşünüyorum. Her şeyden önce karşılaşmanın centilmence geçmesini istiyorum. Bu maçta da iyi oynarsak kazanırız. Her iki tarafa da başarılar dilerim" dedi.

Galatasaraylı futbolcuların, bu akşam maçın oynanacağı stadyumda basına kapalı olarak antrenman yapacağı bildirildi.

Galatasaray'ın Karabükspor maçı için kamp kadrosunda şu oyuncular yer alıyor:

Fernando Muslera, Ufuk Ceylan - Gökhan Zan, Tomas Ujfalusi, Hakan Balta, Semih Kaya, Emmanuel Eboue, Sabri Sarıoğlu - Ceyhun Gülselam, Selçuk İnan, Felipe Melo, Albert Riera, Ayhan Akman, Yekta Kurtuluş, Engin Baytar, Emre Çolak - Johan Elmander, Milan Baros, Kazım Kazım, Sercan Yıldırım.
Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları