Karabük'e karşı muhtemel 11'imiz

Spor Toto Süper Lig'in 12. haftasında Türk Telekom Arena'da Kardemir Karabükspor'u ağırlayacak olan Galatasaray, Devler Arenası'nda oynayacağı kritik Manchester United maçı öncesi 3 puanla moral bulmak istiyor. İstanbul'a 6 eksikle gelen Karabük ise Mesut Bakkal'la ilk sınavını verecek.

Spor Toto Süper Lig'in 12. hafta mücadelesinde Galatasaray, sahasında Kardemir Karabükspor'u konuk ediyor. Türk Telekom Arena'da oynanacak karşılaşmayı hakem Tolga Özkalfa yönetecek. Özkalfa'nın yardımcılıklarını Ekrem Kan ve Mustafa Emre Eyisoy yapacak.

Saat 20:00'da başlayacak ve Lig TV ekranlarından naklen yayınlanacak mücadeleyi Webaslan.com aracılığıyla dakika dakika takip edebilirsiniz. 

KARŞILAŞMANIN İDDAA YORUMU İÇİN TIKLAYIN...

ASLAN TAM KADRO ÇALIŞTI

Galatasaray'da Florya Metin Oktay Tesisleri'nde gerçekleştirilen son idmanda 5'e 2 top kapma çalışmasıyla başlayan antrenman, ısınma ve açma - germe hareketleriyle devam etti. Bu bölümde kaleciler, Claudio Taffarel yönetiminde özel bir çalışma gerçekleştirdi. İdmanın ana bölümünde ise taktik çalışma yapıldı. Sarı-kırmızılılar, KDÇ Karabükspor maçı hazırlıklarını tam kadro olarak gerçekleştirdiği antrenmanın ardından kampa girerek Florya Metin Oktay Tesisleri'nde maç saatini beklemeye başladı.

ENGİN BAYTAR'IN CEZASI BİTTİ

Galatasaray'da 11 maçlık cezasını tamamlayan Engin Baytar, Kardemir Karabükpor maçıyla yeniden takımdaki yerlerini alabilecek. TFF Süper Kupa maçında hakem Cüneyt Çakır'a yaptığı hareket nedeniyle verilen 11 maçlık cezasını dolduran Engin Baytar, teknik direktör Fatih Terim'in şans tanıması durumunda takımdaki yerini alabilecek.

ELMANDER FORMA BEKLİYOR!

UEFA Şampiyonlar Ligi (H) Grubu'nda Cluj ile İstanbul'da yapılan maçta sakatlandıktan sonra, Kayserispor, İstanbul Büyükşehir Belediyespor, deplasmandaki Cluj ve Mersin İdmanyurdu karşılaşmalarında oynayamayan İsveçli oyuncu, Kardemir Karabükspor maçında görev verilmesi halinde forma giyebilecek. Sakatlığı geçen Elmander hocası Terim'den bu maçta şans bekleyecek.

MELO'YU HIRS KÜPÜ!

eçen yılki formunun çok uzağında kalmasının bedelini yedek kulübesinde oturarak ödeyen Melo'yu hırs bastı. Galatasaray'a geldiğinden beri ilk kez 3 maç üst üste yedek kulübesinde oturmak zorunda kalan Melo, formasını yeniden kazanmak için son 2 gün antrenmanın en hırslı oyuncusu olarak dikkati çekti. Teknik direktör Fatih Terim'in geçtiğimiz hafta Mersin'de yedek olarak bile oyuna almadığı Brezilyalı yıldızın performansını dikkatle takip ettiği öğrenildi. Terim'in önümüzdeki salı günü oynanacak olan Manchester United maçına Melo'yu hazırlamak amacıyla, yıldız oyuncuya Karabükspor maçında da forma vermesi bekleniyor.

3 İSİM CEZA SINIRINDA

Sarı-kırmızılı ekipte 3 oyuncu, Kardemir Karabükspor maçında sarı kart görmeleri halinde cezalı duruma düşecek. Ligde 3'er sarı kartı bulunan Selçuk İnan, Hamit Altıntop ve Hakan Balta, yarın bir kez daha sarı kart görmeleri durumunda, 13. haftada Sanica Boru Elazığspor ile oynanacak mücadelede forma giyemeyecek.

ARENA'DA ZEMİN KONTROLÜ

G.Saray'ın futbol şube sorumlusu Abdürrahim Albayrak ise Türk Telekom Arena'ya giderek, Türkiye-Danimarka Milli maçı sonrası saha zeminini inceledi. Zeminin bakımı ile ilgili çalışmaları yerinde izleyen Albayrak, yağış olmaması nedeniyle zeminde olumsuz bir durum olmadığını belirtti ve yarın oynanacak Karabük maçında zemini çok iyi duruma getirmek için çalışmaların sürdüğünü de sözlerine ekledi.

MANCHESTER MAÇI ÖNCESİ MORAL

Spor Toto Süper Lig'in 12. haftasında yarın Kardemir Karabükspor ağırlayacak lider Galatasaray'da bu maça büyük önem veriliyor. Ligdeki son maçında deplasmanda Mersin İdmanyurdu ile 1-1 berabere kalan sarı-kırmızılılar, Kardemir Karabükspor karşılaşmasını kayıpsız geçmenin hesabını yapıyor. "Cim Bom", Kardemir Karabükspor mücadelesini 3 puanla tamamlayarak hem liderliğini koruma, hem de UEFA Şampiyonlar Ligi'nde 20 Kasım Salı günü Manchester United ile yapacağı kritik maç öncesi moral kazanma peşinde.

MUHTEMEL 11'LER

GALATASARAY

Muslera
Eboue
Dany
Cris
Riera
Selçuk
Hamit
Melo
Emre
Umut
Burak

KARABÜK

Tomic
Erdem
Deumi
İshak
Mabiala
Yiğit
Birol
Ahmet İlhan
Cernat
Lua Lua
Mehmet Yıldız

SAAT: 20:00
STAT: Türk Telekom Arena
HAKEM: Tolga Özkalfa
YAYIN: Lig TV & Sporx Canlı Anlatım

MESUT BAKKAL'LA İLK KEZ

Teknik direktör Michael Skibbe ile yolların ayrılması sonrası göreve gelen Mesut Bakkal yönetimindeki ilk maçında İstanbul Büyükşehir Belediyespor'u 3-1 yenen Kardemir Karabükspor ise, Galatasaray karşısında da puan almayı hedefliyor.

KARABÜK'TE 6 EKSİK

Kardemir Karabükspor, Spor Toto Süper Lig'in 12. haftasında deplasmanda oynayacağı Galatasaray maçının hazırlıklarını tamamladı. Teknik Direktör Mesut Bakkal yönetiminde Çamlık Spor Tesisleri'nde yapılan antrenmanda, futbolcular teknik çalışma yaptı. Yaklaşık 1,5 saat süren antrenmana, sakat olan Shelton katılmazken, Uğur ve Seric koşu yaptı. Cuma günü deplasmanda karşılaşacağı Galatasaray maçının hazırlıklarını bugün sabah yaptığı antrenmanla tamamladı. Takım öğle saatlerinde İstanbul'a giderken, cezalı olan Kağan ve sakat olan Shelton, Seric, Jahiç, Uğur Uçar ve Gökhan Ünal İstanbul'a götürülmedi.

 

Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları