Kaptan takımı uyardı

Kasımpaşa karşılaşması öncesi takımla toplantı yapan Selçuk İnan, “Ligdeki yerimiz bize yakışmıyor. Bu kadro daha iyisini yapabileceğini göstermeli” dedi.

Kötü bir sezon geçiren ve Süper Lig'de 8'inci sıraya kadar gerileyen Galatasaray bugün Kasımpaşa karşısına çıkıyor.

Türk Telekom Arena'da saat 16.00'daki maç öncesi sarı-kırmızılılarda cezalı ve sakat oyuncuların sayısı bir hayli fazla. Sakatlığını atlatıp takımla çalışmaya başlayan kaptan Selçuk İnan takım arkadaşlarıyla bir toplantı yaparak bazı uyarılarda bulundu.

Tecrübeli futbolcu, "Ligde 2 aydır maç kazanamıyoruz. Puan tablosunda bulunduğumuz yer de bize yakışmıyor. Bu kadronun yaşanan kötü tabloyu tersine çevirme gücü var. Sahamızda çıkacağımız Kasımpaşa karşısında her ne olursa olsun galip gelerek taraftarlarımızın yüzünü güldürmeliyiz, bu kötü seriye bir son vermeliyiz" diye konuştu.

Fenerbahçe maçında sakatlanan Selçuk İnan, Antalya ve Rize maçlarında forma giyemedi. Tecrübeli futbolcunun bugün sahada olması bekleniyor.

Ligde 7 maçtır kükremiyor

En son 22.haftada Trabzonspor'u 2-1 yenen Galatasaray ligde 2 aydır galibiyete hasret. Sarı-kırmızılılar son 7 maçının 3'ünü kaybederken, 4 kez sahadan beraberlikle ayrıldı.

 

Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları