"Kaka'yı pazartesi getiriririz"

Galatasaray Başkan Yardımcısı Refik Arkan, Brezilyalı yıldız Kaka hakkında açıklamalarda bulundu.

Galatasaray Başkan Yardımcısı Refik Arkan taraftarı heyecanlandırdı.

Arkan, "Galatasaray isterse Kaka'yı alır. Melo ve Hamit'le görüştüğümüz gibi Kaka'yla da görüşüyoruz. 1 ay önce de temaslarımız oldu, şu anda da temaslara devam ediyoruz. Hatta 10 gün önce Kaka'nın babası Bosco Leite'yle konuşup anlaştıp" diye konuştu.

ONAY VERİRSE


Ünal Aysal'ın yurt dışında olduğunu söyleyen Arkan, "Sayın Aysal yurt dışında ve Cuma gecesi dönecek. Onay verirse pazartesi günü Kaka'yı İstanbul'a getirebiliriz" ifadelerini kullandı. Refik Arkan, Kaka'yla ilgili heyecan verici açıklamalarda bulunurken Brezilyalı yıldızın menajeri Cristian da İstanbul'a geldi ve sarı-kırmızılı yönetimle masaya oturdu.

HER ŞEY OLUMLU

İlk görüşmelerin olumlu sonuçlandığı açıklandı. Real'den senelik 9 milyon euro kazanan futbolcu için kulübüne alacağı ücretin yarısı teklif edilmişti. Yani sarı-kırmızılılar, 1 sene kiralamak istediği 30 yaşındaki yıldız için 4.5 milyon euroyu gözden çıkardı. Kaka'nın eski kulübü Milan, transferi ekonomik şartlar nedeniyle yapamayacağını açıklamıştı. Real'le anlaşan Aslan, oyuncuyu ikna etmek için Taffarel'i kullanıyor. Buradaki anahtar kelime ise "İsa'nın atletleri"

Koyu Hrıstiyan Brezilyalı futbolcuların oluşturduğu bu birliğin üyelerinden biri Kaka. Taffarel bu oluşumun kurucuları arasında. Tafi, Kaka'yla telefonla da görüşüyor.


Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları