Kahraman konuştu!

Teknik Direktör Fatih Terim tarafından Kayserispor karşılaşmasının kahramanlarından biri olarak değerlendirilen Yekta Kurtuluş maç sonrasında açıklamalarda bulundu.

Galatasaray'ın Kayserispor karşısında başarılı bir performans ortaya koyan isimlerinden Yekta Kurtuluş, karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulundu.

Yekta maçın ardından yaptığı açıklamada kazanmak için sahaya çıktıklarını ve bunu başardıkları için mutlu olduklarını dile getirerek, "Kendinizi zorlasanız da çok tempolu olmuyor bu tip maçlar. Ben iyi oynadığımı düşünüyorum. Gerçekten takım halinde de bu karşılaşmada istekliydik ve sonuca gittik." ifadelerini kullandı.

Fatih Terim'in maçın ardından yaptığı açıklamada 'Yekta'yı yeniden kazandık' ifadelerini kullanması ile ilgili ise başarılı oyuncu, "Biz her daim hazır olmak zorundayım. Hocam şans verdiği sürece elimden geleni yapmaya devam edeceğim. Uzun bir süre sonra ilk galibiyetimizi aldık. Bundan sonra da en az bu maçtaki gibi oynayarak tüm maçlarımızı kazanmak istiyoruz." dedi ve açıklamalarını noktaladı.

Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları