Kadıköy'de yaşananları unutmadık!

Spor Toto Süper Lig’de gözler pazar günü oynanacak dev derbiye çevrilirken, iki ezeli rakip arasında yine alkış polemiği baş gösterdi.

Son iki sezonda Kadıköy’de oynanan maçlara Galatasaray şampiyonluğun en büyük favorisi olarak gitmişti. Bu karşılaşmalar öncesi Sarı-Kırmızılı cepheden Fenerbahçelilerin kendilerini alkışlaması gerektiğine dair açıklamalar gelmişti. Ancak bu talep Saracoğlu’nda karşılık bulmamıştı. Bu sezon ise roller değişti ve Galatasaray karşısına Türk Telekom Arena’ya şampiyonluk yolunda çok büyük bir puan avantajıyla gidecek olan Fenerbahçeliler’den aynı talep geldi. Böyle olunca da tartışmanın fitili ateşlendi. Ortaya çıkan alkış polemiğiyle her iki cepheden BUGÜN’e özel açıklamalar geldi.

F.Bahçe Asbaşkanı Tahir Perek

Biz, alkışlanmayı hak edecek bir performans sergiliyoruz. Ama ben rakipten böyle bir şey beklemiyorum. Bunu ancak Canaydın gibi olağanüstü bir başkan yapardı

G.Saray Yöneticisi Şükrü Ergün

Fenerbahçeliler’in TT Arena’da alkışlanmak istemeleri bana komik geldi. Son dönemde Kadıköy’de neler yaşandığını herkes biliyor. Ama madem arzu ettiler, bakarız

Anlayışla karşılıyorum ama...

Konu ile igili son sözü alan Galatasaray yöneticisi Şükrü Ergün ise “Fenerbahçe yönetiminin, Türk Telekom Arena’da alkışlanmayı istemeleri bana komik geldi” diyerek şunları söyledi: “Galatasaray’ın takdirine mazhar olmayı istemelerini anlayışla karşılıyorum. Kendi adıma konuşuyorum, madem o kadar arzu etmişler, bakarız artık. Ancak son dönemde Kadıköy’deki derbi maçlarda neler yaşandığını herkes biliyor.”
Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları