Juventus köşeye sıkıştı

Galatasaray'ın tüm transfer planı Felipe Melo'dan gelecek habere kilitlenirken Sambacı'nın transferi için de geri sayım başladı. Detaylar burada...

Talibi bulunmayan Melo için 7 milyon Euro isteyen İtalyanlar'ı 6 milyona razı etmeye çalışan G.Saray, Sambacı'yı da senelik 2.9 milyondan 3+2 yıla ikna etti.

Galatasaray'ın tüm transfer planı Felipe Melo'dan gelecek habere kilitlenirken Sambacı'nın transferi için de geri sayım başladı. Brezilyalı oyuncu, sarı-kırmızılıların'sabır politikasının' ardından ilk önce G.Saray'la anlaştığını, birkaç gün sonra ise bu transferin gerçekleşmeyeceğini duyururken henüz köprüler tamamen atılmadı.

Vatan'a konuşan Başkan Ünal Aysal, geçtiğimiz yıl şampiyonlukta büyük pay sahibi olan deneyimli oyuncuya yıllık 2.9 milyon Euro ve maç başına 20 bin Euro önerdiklerini ve bunun da kabul gördüğünü belirtirken artık Juventus'la anlaşma zemini aradıklarını söyledi. İtalyan ekibinin 8 milyon Euro'da indirime gidip rakamı 7'ye çektiğini belirten Aysal, ancak 6 milyon Euro'luk tekliflerinin bir Euro bile üzerine çıkmayacaklarının altını çizdi.

Teknik direktör Conte'nin hazırlık maçlarının kadrosuna almadığı ve gelecek sezon takımda düşünmediği Melo da kulübüne baskıyı arttırırken Sambacı da Cimbom'un istediği tüm şartları kabul etti.

40 MAÇ OYNAMA ŞARTI

Geçen sezon 3.3 milyon Euro garanti para ve maç başına 30 bin Euro alan Melo, indirimi kabul ederken ilk olarak ise 4 yıllık sözleşme istedi. Ancak buna razı gelmeyen G.Saray'ın direncini kıramayan Sambacı ilk olarak 4+1, sonra da 3+2 yıllık teklifi kabul etti. Buna göre G.Saray, Melo'nun 3. yılda toplam 40 maç oynamaması halinde sözleşmeyi feshedebilecek.

Bugüne kadar talibi çıkmadığı için sarı-kırmızılıları kaçırmak istemeyen Juventus cephesinden yanıt bekleyen G.Saray, sonuca göre alternatiflerle bu sorunu çözecek.

Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları