İyi, kötü...

Webaslan.com olarak Kardermir Karabükspor maçında Galatasaray'da iyi ve kötü performans gösteren iki futbolcuyu sizler için kaleme aldık.

Spor Toto Süper Lig'de Galatasaray, Kardemir Karabükspor ile deplasmanda 1-1 berabere kalırken; özellikle Muslera'nın 14. dakikada gördüğü
kırmızı kartın ardından teknik direktör Fatih Terim'in tüm planları alt üst oldu. Maçın genelinde vasat bir performans ortaya koyan ve özellikle hücum bölgesinde organize olmakta zorlanan Galatasaray'da Kazım Kazım aktif performansıyla dikkat çekerken; kaleci Fernando Muslera ise maçın hemen başında gördüğü kırmızı kartla maçın kaderini direkt olarak etkiledi.

Webaslan.com olarak maçın iyi ve kötüsünü sizler için kaleme aldık, işte o kısa değerlendirme...

Geçtiğimiz haftalarda inişli çıkışlı performansına rağmen Karabükspor maçına iyi hazırlandığı hissedilen Kazım Kazım, takımın en iyi isimlerinden biriydi. Milli futbolcu, özellikle karşılaşma boyunca kullandığı sağ kanattan kritik ortalar yaparak gol attırmayı hedefledi. Genç oyuncu ileriki maçlarda bu performansı sergilerse takımın değişmez isimleri arasına girmesi işten bile değil.

Kaleci Fernando Muslera ise yaptığı kritik hatanın kurbanı oldu. Karşılaşmanın genelinde eksik kalmasının da etkisitle hareketli bir oyun sergileyemeyen Galatasaray'da maçın en çok göze batan ismi Muslera oldu. Maçın henüz 14. dakikasında kalesini terkederek yaptığı hareketin ardından takımın 10 kişi kalması Fatih Terim'in de maçla ilgili planlarını bir anda bozdu. Muslera'nın atılmaması maçın genelini değiştirir miydi bilinmez ancak Uruguaylı kalecinin kalitesine yakışmayacak bu hareketi maçın önüne geçti.
Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları