İyi ki varsın Sabri Reis

Beşiktaş ile Galatasaray arasında oynanan karşılaşmanın yankıları devam ediyor. Saha ve seyirci olayları sırasında oyun alanında bulunan Sabri Sarıoğlu gündemi salladı...

Beşiktaş-Galatasaray maçı sonuçtan çok hakemlerin kötü yönetimi ve olayları ile öne çıktı. Son anları korku filmini andıran ve adrenalini bir hayli yüksek olan mücadelede Sabri Sarıoğlu'nun hakkını yememek gerekiyor...

Gelin olayı bir kez daha hatırlayalım ve Galatasaraylı oyuncu Sabri'nin üstlendiği rolü hatırlayalım... Eboue'nin taç atışı sırasında kapalı tribünden yabancı madde atıldı. Sarı- Kırmızılı oyuncu atış kullanmayı bırakıp sahaya girdi. Bu sırada tribünden 1 kişi atlayıp Eboue'ye saldırmak istedi. Araya ise Sabri girdi. Taraftara arkadan bir teması oldu ve tuttu. O sırada kendini kaybeden seyirci yere düştü. Fernandes ve diğer oyuncular da gelip taraftarı etkisiz hale getirdi. Eğer Sabri taraftarı tutmasaydı birkaç taraftarla başlayan ateşlenme futbolcularla fiziki temasa dönebilir ve korku filmini andıran arbedelere dönüşebilirdi. Sabri'nin futbolu ve ortaları sosyal medyada espri konusu olsa da İnönü Stadı'ndaki rolü alkışa değerdi.

Sarı-Kırmızılı oyuncu kimsenin tasvip etmediği olayları anlık bir hamlesiyle yatıştırdı vahim tabloyu bir anda değiştirdi.

SABRİ DURDURMASA NELER OLABİLİRDİ?

-Gözü dönen taraftar Eboue'ye vurabilirdi

-Eboue de kendini korumak için karşılık verirdi ve talimat gereği ceza alırdı

-İkili arasındaki bu olaya diğer oyuncular da karışabilirdi

-Tribünlerden başka taraftarlar da inebilirdi

ÇOCUĞA TESLİM
Sabri sadece taraftarı durdurmakla kalmadı yabancı madde konusunda da stat görevlisi gibiydi. Fernandes ile birlikte yabancı maddeleri topladı, bazı futbolcular gibi bunları hakeme değil top toplayıcı çocuğa verdi.
Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları