İtalyanlar Terim'i istiyor mu?

İtalya medyası Fatih Terim'in de adaylar arasında bulunduğu bir anketle sezon sonunda Inter'in başına kim geçsin sorusunu yöneltti.

Geçtiğimiz günlerde İtalyan devi Inter'in Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim'i takımın başına getirmek için harekete geçtiği ile ilgili iddiaların ardı arkası kesilmiyor.

İtalyan medya kuruluşu Mediaset, Inter'in yeni sezondaki teknik direktörünün kim olacağı ile ilgili anket yayınladı. Ankette Mircela Lucescu, Fransız Laurent Blanc, Napoli'nin hocası Walter Mazzarri ve Inter'in mevcut hocası Andrea Stramaccioni ile yarışan Fatih Terim ile ilgili çıkan sonuç ise şaşırttı.

İşte detaylar...

"İlk aday olarak yüzde 30 ile mevcut teknik direktör Andrea Stramaccioni yer alırken, ikinci alternatif ise yüzde 25 ile Fransa Milli Takımı eski teknik direktörü Laurent Blanc. Değerlendirmede yüzde 20 ile Napoli Teknik Direktörü Walter Mazzarri bulunuyor. Yüzde 15 ile Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, dördüncü en kuvvetli aday olurken, sezon sonunda Shakhtar Donetsk'ten ayrılacak Mircea Lucescu yüzde 10 ile son sırada bulunuyor."
Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları