İstenmeyen adam intikam aldı!

Galatasaray'ın gruptaki rakiplerinden Braga ile Cluj'un konuk ekibin 2-0 üstünlüğü ile tamamlanan mücadelesin ilginç bir hikayeye sahne oldu. İşte detaylar ve tüm gelişmeler...

Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'nde H grubundaki diğer rakipleri Braga ve Cluj'u karşı karşıya getiren maç, 22 oyuncudan 1'i için başka anlamlar da taşıyordu. 
 
Dün akşamın en büyük sürprizlerinden birine Cluj imza attı. Galatasaray'ın H Grubu'ndaki rakipleri Cluj ve Braga'nın karşı karşıya geldiği maçta, Cluj rakibini deplasmanda 2-0'la geçmeyi başardı. Gollerin sahibi Rafael Bastos'tu.
 
Rafael Bastos, Japonya'nın Sapporo takımında oynarken, 2010 yılında Braga tarafından keşfedilmiş ve sözleşme imzalanmıştı. Büyük umutlarla gelen Bastos, Braga'da umduğunu bulamamış, doğru düzgün forma şansı bile bulamamıştı. 1 sezon boyunca yalnızca 8 maçta forma şansı bulan Bastos'un sözleşmesi yıl sonunda feshedilmiş, boşta kalan Bastos ise Romanya ekibi Cluj'a imza atmıştı.
 
Dün, Cluj'a galibiyeti getiren 2 golü de atan Rafael Bastos'tan başkası değildi. Kendisine şans vermeyen, teknik direktör tarafından istenmeyen adam dün Braga'nın ipini çekti. 
 
Galatasaray grupta bir sonraki maçında 2 Ekim Salı günü Braga ile karşılaşacak. Manchester United ise aynı gün Cluj deplasmanına çıkacak.
Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları