"İstemediğimiz şeyler oluyor"

Spor Toto Süper Lig'in 7. haftasında Eskişehirspor'u ağırlayacak olan Galatasaray'da, teknik direktör Fatih Terim karşılaşma öncesi Lig Tv mikrofonlarına konuştu.

Spor Toto Süper Lig'in 7. haftasında Eskişehirspor'u ağırlayacak olan Galatasaray'da, teknik direktör Fatih Terim karşılaşma öncesi Lig Tv mikrofonlarına konuştu. 2 yenilginin G.Saray'ı hedeflerinden şaşttırmayacağını söyleyen İmparator, "G.Saray'ı birkaç maçla değerlendirmemek lazım. Maçlar kaybedilecek kazanılacak. Bu G.Saray'ı ne değerini ne de hedefini kaybettirir" diye konuştu.

Son 2 maçta istenilmeyen şeyler olduğunu fakat burada kalınmaması gerektiğini belirten deneyimli hoca, "G.Saray bugünü değil ileriyi düşümnen bir takım. 1-2 tane maç morali bozabilir. Orada kalmayız biz. Kazanmakla da kaybetmekle de aynısı olmaz. G.Saray'daki tüm unsurların bunu böyle algılaması lazım. Hep beraber hareket edersek sorun kalmaz. Muhakkak istemediğimiz şeyler oluyor. Olacak da , ama ana hedefi değiştirmez. Lig2de geçen hafta ilk mağ. aldık. Manchester Maçından sonra ümit ederimm son olur. Eskişehir iyi bir ekip. biliyoruz tanıyoruz ama saygı duyuyoyuz. Ümit ederim haftayı 3 puanla kapatırız" ifadelerini kullandı.

Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları