İşte transfer kararı

Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim ile Başkan Ünal Aysal, devre arasında yapılacak transferler için uygun zemini hazırladı. Gelişmeler ve detaylar burada...

Bu sezon Teknik Direktör Fatih Terim yönetiminde yeniden eski başarılı günlerine dönen Galatasaray'da transfer zirvesi çarşamba günü oynanacak Manisaspor maçı sonrasına bırakıldı.

Ligin ikinci yarısında daha alternatifli bir takım oluşturmayı hedefleyen Terim'in Başkan Ünal Aysal'ın 'transfer için görüşelim' teklifine, "Önce Manisaspor'u yenelim, ardından transfer için bir araya geliriz." dediği öğrenildi.

Uzun bir aradan sonra devreye lider girmek için Manisaspor maçının önemine değinen tecrübeli teknik adamın, "Son haftalarda iyi bir çıkış yakaladık. Manisaspor'u da yenip hem galibiyet serimizi sürdürelim hem de ligin ilk yarısını lider olarak bitirelim. Takımın iyi havasını bozmamak için transfer görüşmesini Manisaspor maçından sonra yapalım." dediği ifade edildi. Başkan Aysal, transfer görüşmesinde yaklaşık bir ay önce Fatih Terim'in yönetime sunduğu transfer raporunu masaya yatıracak. Raporda Terim; sol kanat, orta saha ve kaliteli bir golcü transferi isterken ayrıca kiralık oynayan Brezilyalı yıldız Felipe Melo'nun da bonservis bedelinin mutlaka alınmasını istemişti. Terim bu görüşmede, Aysal'dan ya devre arasında ya da sezon sonunda Melo'nun bonservis sorununu çözmesini isteyecek. Ayrıca tecrübeli teknik adam, son haftalarda hücumda iyi bir çıkış yakalayan Elmander ve Baros uyumunu bozmamak için golcü tercihini genç ve gelecek vaat eden bir yerli oyuncudan yana kullanacak.
Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları