İşte Terim'in 'sürpriz'' dediği transfer!

Önceki gün GS TV’de “Sürpriz transfer yapabiliriz” diyen Fatih Terim'in Brezilyalı golcü Pato için gizlice çalışma yürüttüğü ortaya çıktı.

G.Saray Teknik Direktörü Fatih Terim'in "Sürpriz transfer yapabiliriz" sözleri taraftarlar arasında büyük heyecana neden olurken, ismi gizli tutulan bu futbolcunun Alexandre Pato olduğu belirlendi.

Çin'in Tianjin Quanjia takımında oynayan ancak yeni yabancı sınırlaması nedeniyle takımdan ayrılması gündemde olan Brezilyalı golcünün Galatasaray'la temas halinde olduğu kaydedildi. Bu sezon 24 maçta 15 gol atan 28 yaşındaki Pato, geçmişte de sarı-kırmızılı ekibin transfer gündemine gelmişti.

- EDİTÖRÜN NOTU

Fatih Terim Eren Derdiyok ve Bafetimbi Gomis'in yanına bir forvet transferi daha yapmak istiyor ancak Galatasaray devre arasında büyük maliyetlerin altında girmek istemiyor. Pato daha önceki transfer dönemlerinde de sık sık gündemimize gelirken, eğer Çin temsilcisi kiralık olarak göndermeyi kabul ederse, Pato ile Galatasaray'ın yollarının kesişme ihtimali var. Ancak Galatasaray'ın devre arasında Pato'yu bonservis bedeli ödeyip kadrosuna katması da çok zor görünüyor.



Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları