İşte Sneijder'in müthiş kariyeri!

Galatasaray'ın Inter'den transfer ettiği Hollandalı yıldız oyuncu Wesley Sneijder'in kariyerinde birbirinden önemli başarılar var. İşte o mükemmel kariyer.

9 Haziran 1984 yılında Utrecht'te Dünya'ya gelen Wesley Sneijder, futbol kariyerine aynı şehrin bir kulübü olan DOS'ta başladı. Daha çocuk yaşta futbol topuna olan ilgisi dikkat çeken Hollandalı, 7 yaşında Ajax Akademisi tarafından denemelere alındı ve beğenildi.

23 yaşına kadar kaldığı kulübünde taraftarın favori oyuncularından biri olan yetenekli krampon, daha 20 yaşında Hollanda'da yılın futbolcusu seçildi. 2007 yılında İspanyol devi Real Madrid'in 27 milyon euro vererek kadrosuna kattığı başarılı oyuncu, 2009'da yenilenme periyoduna giren Madrid kulübünde Arjen Robben ile birlikte gönderilen Hollandalılar'dan biri oldu.

Inter'in 2009 yazında 15 milyon euroya transfer ettiği süperstar, bu sezon mali bir değişim yaşamak isteyen İtalyan kulübüyle anlaşmazlık yaşadı. Maaşında indirime gitmek istemeyen Hollandalı Inter tarafından gözden çıkarıldı.

Ve ara transferde bir 'çilek' transfer etmek isteyen, Galatasaray uzun uğraşlar sonucu Wesley Sneijder'i renklerine bağladı...
Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları