İşte Nani'nin bonservis bedeli!

Galatasaray'da taraftarlar arasında büyük bir heyecana neden olan Nani iiçn kulübü Manchester United bonservis bedelini belirledi.

İngiltere Premier Lig'de sezonu şampiyon tamamlayan ve gelecek sezon emekli olan Sir Alex Ferguson'ın yerine bir başka İskoç teknik adam David Moyes'un görev yapacağı Manchester United'da Portekizli oyuncu Luis Nani'nin geleceği tartışılırken; İngiliz basını Galatasaray'ın Luis Nani'yi kadrosuna katmak isteyen kulüplerin en ateşlisi olduğunu iddia etti. Cristiano Ronaldo'nun Real Madrid'e transfer olmasının ardından onun yerini alması beklenen Nani, istikrarsız görüntüsüyle kendinden beklenileni karşılayamadı ve artık bu yaz döneminde Old Trafford'dan ayrılacağına kesin gözüyle bakılıyor.

Hem Premier Lig'den hem de Avrupa'nın önde gelen kulülerinden Nani'yi bir çok kulübün istediği fakat Galatasaray'ın bu konuda oldukça ısrarlı olduğu kaydedildi.

M.United yönetiminin gelecek sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan Nani için 14 milyon euroluk bonservis bedeli belirlediğinin de altı çizildi.

JUVENTUS VAZGEÇMİŞTİ

Manchester ekibinde yılda yaklaşık 6 milyon euro kazanan Nani için, Juventus da nabız yoklamış ancak Portekizli yıldızın yıllık ücretinin yüksek olmasından dolayı transfer askıya alınmıştı.

Juventus'un en pahalı oyuncusu yıllık 4.5 milyon euro maaş ile takım kaptanı emektar kaleci Gianluigi Buffon iken, Serie A ekibinin takım içindeki dengeleri bozma riskini göze alamadığı belirtildi.

Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları