İşte galibiyetin şifresi

Galatasaray'da artık hazırlıklar tamamlandı ve gözler Eskişehirspor maçına çevrildi. Terim, futbolcuları ile yaptığı toplantıda bir konu üzerinde ısrarla duruyor.

Galatasaray'da artık hazırlıklar tamamlandı ve gözler Eskişehirspor maçına çevrildi. Sezona kötü bir başlangıç yaparak taraftarının hayal kırıklığına uğratan Galatasaray'da Eskişehirspor karşısındaki hedefi mutlak galibiyet...

Kardemir Karabükspor maçının ardından Florya Metin Oktay Tesisleri'nde yapılan antrenmanlarda futbolcularıyla yakından ilgilenen Fatih Terim, yardımcıları Ümit Davala ve Hasan Şaş ile sürekli toplantı halinde...

Florya Metin Oktay Tesisleri'ndeki odasından dışarıya adeta adım atmayan Fatih Terim, Hasan Şaş ve Ümit Davala ile yaptığı toplantıların sonucunda takımda ciddi bir konsantrasyon sorunu olduğu tespitinde bulundu.

Futbolcuların skordan bağımsız olarak maç içerisindeki konsantrasyonlarını yüksek tutmak için antrenmanların ardından futbolcuları ile bire bir özel görüşmeler Terim, oyuncularının motivasyonlarını sıcak tutmak için büyük bir çaba harcıyor.

Futbolcuları ile son kez bir toplantı yapan Terim, "Eskişehirspor karşısında ne olursa olsun konsantrasyonunuzu yüksek tutmanızı istiyorum. Taraftarımız arkamızda olacak ve sizlerin de sürekli oyun içerisinde aktif bir şekilde rol almanızı istiyorum" ifadelerini kullandı.
Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları